Boy Papa



Papa outstation dari Isnin, balik kejap malam tadi, dan pagi tadi pergi lagi esok baru balik. Tuntutan tugas. Busy.

Anak papa yg sorang jer boy ni, sebelum tidur tanya Papa balik pukul berapa.
Mama kata, papa tak balik harini. OK jawab dia sambil tarik kain pelikat papa selubung badan dia. Papa takdek, kain pelekat pon jadi lah. Tapi macam biasa la, kejap ke berkelubung dgn selimut, bila dh tidur pusing sane sini, tersingkap lah kain pelekat ni tak jadi selimut dah.

Syahdu tengok kan dia.

Mama dulu pon ada memori selimut dgn kain pelekat Papa hihihih


Published with Blogger-droid v1.7.4

11 words from u:

MAMASUE said...

alamak...siannya...apalah ofis ni, suke tul suruh org pegi sini pegi sana...mamasue pun tak suke lah...berbengkel lah ari jumaat-isnin...ni nak gak bt isnin-khamis...setidak2nya,blh la partner kita ikut skali...(takkan partner kite nk cuti 4 hari kan)

Atia Adina said...

anak papa rindu papa eh...sian dia...tak per...ari ni papa balik

Kesuma Angsana said...

dulu2 pun anak2 mcm tu juga bila en hubby g outstation siap n simpan dulu kain pelikat yg dh dipakai x basuh pun jnji ada bau utk anak2

lydzar said...

@MAMASUE tu la kan, ape lah opis papa nih hihiih..mamasue kena outstation gak ek. takbest kan!

lydzar said...

@Atia Adina papa balik esok. tadi dia keluar outstation lagi. sedih.

lydzar said...

@Kesuma Angsana hehe tak tau la boy papa ni concern ke tak kt bau papa..rasanya dia tak kesah kot..hehehe..

Lizan said...

ala shiannya dia..rindu papa eh... tu kain dah pakai ke belum tu hihi

MAMASUE said...

mamasue alhamdulillah kali ni tak kene!ofis pun tau,mamasue ni asyik ngelat je...diorg pun malas nk tya kot...bygkan nk kena tinggal baby na 4 hari?siannya...klu ade perut mcm kangaroo tu blh simpan tak pa la nk bwk ...hihihi

ieedaz @ mama_isha said...

alolooo..ank bujang sorang ni rindu papa dier eh...jgn bagi papa outstation lame2..nanti mama pulak yg tarik kain pelekat tu bile hadif dh tido..hiks ;p

Hanis Azla said...

alalar siannya hero papa dia yg kerinduan tu..

Iela Fazielah said...

alahai...sian anak papa sorang ni

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®