Cerita kain pelekat lagi!

Cerita kain pelekat lagi!

Kalau ada cerita ni, maknanya pemilik kain pelekat tgh outstation.
"Kenapa papa selalu pegi Singapore, Papa tak pegi Indon ke?" soklan Hadif.
Ahhh sudah, mana pulak dia tau negara Indon ni? Hahaha.

Especially boy papa lah kan, nk tidur mintak kain pelekat papa. Yang girl papa tu ikut trend je. Hadif mintak kain, dia pon nak. Then yang kecik tu tumpang-tumpang berlindung dari nyamuk, maklumla kain tu kan besar.

Mula-mula je elok susunan cenggini. Lama-lama sorang kesana sorang kesini. Sorang lagi carik mama nk dok bawah ketiak.


Mereka adalah dipaksa tidur jam 9.30malam, awal jugak la diajak masuk tidur sebab mama taknak layan mereka menyepahkan ruang tamu kalau tidur pukul 11malam.


7 words from u:

BeRRy MuMMie said...

comell rindu papa dia...hehe

MAMASUE said...

comelnya 3-3...biar mamasue tunjuk kt bos mamasue...biar dia tahu sket...hikhikhik

Kesuma Angsana said...

anak2 begitulah. Neway selamat berpuasa dri KA ye

amirah said...

ala sian hadif rindu kat papa ye..ahmad pun selalu kena paksa tidur dgn babah dia..kesian gak tengok tp sape lak nak layan tgh2 mlm...

Iela Fazielah said...

mmg rasa kesian kan kat anak asyik kena tinggal...well nak wat camne... lama2 diaorg biasala...akak skrg dah redha...huhu

Nadine Zuharra said...

wah.. comelnye blog liza ni.. embe br hari ni teringin nak jengah blog semula..heheh.. hopenye esok2 bertambah semangat lagi..

mm,nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan buat liza sekeluarga..nk tumpang tanye, shaklee ade jual soy powder tak..?kalau ade leh pm tak brape hargenye kt FB..tq

lydzar said...

@BeRRy MuMMie tu la, nkcall papa, rate mahal plak nnt..ciumkain pelekat je lah

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®