HAPPY 30 TO ME!!


اللَّهُمَّ ارْزُقْهُ مَالًا، وَوَلَدًا، وَبَارِكْ لَهُ
Ya Allah, tambahkanlah rizki padanya berupa harta dan anak serta berkahilah dia dengan nikmat tersebut.” (HR. Bukhari no. 1982 dan Muslim no. 660)

Alhamdulillah,  bersyukur dgn nikmat usia yg dipanjangkan ALLAH pada hari ini. Terima Kasih ALLAH.

9 JULAI 2012 : I am 30!! :P

Detik bersejarah jugaklah kan, sebab menginjak dari angka 20-an ke 30an pulak. But still I am young at heart hihihih.

Incik Sudin dah belikan kek malam tadi. Kan saya dh cerita Jumaat lepas, hari ni dia start pegi outstation.

Surprise jugak lah kekdahnya. Dia keluar kata nk kekedai kol 6.45pm gitu, padahal kami baru je balik dari Giant. Ntahapa nk dicarik lagi, saya pon tak pasti. 3 jam keluar, balik-balik dia bawak kek ni. Pegi carik kek rupanya :)


Gambar pertama diusia 30an. Hihi perlu ke???


Tak pon sebenarnya, tp saja nk bagi tau. Yg sunglass itam tu la hadiah birthday as per requested. Hubby nk hadiahkan jam, tp saya request sunglass. Saya memang jenis tak pakai jam, tp walaupon begitu saya masih punctual orangnya ye!! Hehe.

My first sunglass kekdahnya, sebab tu saja nk tempek gambar kt blog ni. Kalau harap nk beli sendiri, tak tau la umur berapa baru g beli. Hihi.

Padahal hari-hari dok kesilauan masa tengah drive pegi dan balik keje. Ye lah kan, orang lain workaholic balik keje dah malam tak nampak matahari. Tp saya sharp 6pm,saya dh angkat kaki hihih. Memang berpeluangla menghadap terik matahari time cuaca kering tu. Alhamdulillah, nikmat Allah kan. Kita kena la nikmati :)

Itu saja update dari mama yg dah umur 30 tahun beranak tiga ni..Enjoy ur days u all!!

Taklupa, terima kasih pada deretan message di FB dan sms wish me for my birthday.

14 words from u:

*azni* said...

happy 30th besday mama lydzar... ;)

eMMe said...

Selamat Hari lahir Lydzar, moga dikurnikan kesihatan yg baik di samping keluarga... wow dah genap 30, tapi cam 20 je sweettt...
pst: Lydzar, my busday 22nd July..jgn lupe wish tau, hehehehe~

AzMask said...

Happy birthday Liza.. Semoga panjang umur murah rezeki & berbahagia sentiasa... Semakin jelita kini..

Saya Disini said...

hapy besday

Kancilbiru said...

happy birthday lydzar...semoga berjaya di dunia dan akhirat. Be the best that u can be!

Iela Fazielah said...

heppi bday lydzar..dah msk era 3series...welcome to the club..hehe....cun spec tu...akak pun pakai sunglases ti e dive je....br nampak vouge!haha

Hanis Azla said...

Happy birthday lydzar.. cantik sangat dia.. semoga terus mendapat keberkatan umur hendaknya.. take care lydzar..

Atia Adina said...

Happy Birthday To You.....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

heppi bestday .. muka mudaaaaaaaaa ;-)

Kesuma Angsana said...

hepy birthay yang ke 30 yek.. maintain muda gitu hehehe

ieedaz @ mama_isha said...

epy besday liza!! dh wish kt FB, nk wish kt cni gak..:)
cantek shades tu..wahh momma lydzar semakin vogue diusia 30..welcome to 3 series eh...hehe moga lebih sukses lagi!

Eliss Mie said...

happy bday dear . dah 30 yer :p kita 6.9 ni baru 30..hehehe

semoga murah rezeki dan panjang umur dan bahagia hingga ke syurga :) amin

amirah said...

happy birthday lydzar...mudanya dia..hik hik..smoga terus sukses, moga pjng umur murah rezeki..dibrkati dunia akhirat

lydzar said...

terima kasih semuaorang atas wishes kamu. nah amek kek sorang satu slices..hehehe tq!!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®