Akhirnya!!!

Saje je carik point nk menaip kt Dashboard ni.

Akhirnya dapat jugak rasa kek yang orang dok cerita situ situ sane sini suatu masa dulu. Skang ni dh tak berapa hot sangatlah kot.  Time dia tgh hot dulu pon tak penah tau ktmana nak carik. Time dia dh suam kuku pon masih juga tak tau mana nk carik. Tapi tanpa dicari dia datang meng'offer' diri untuk ditelan.

Tadi time lalu kt pantry nak ke 7Eleven, dua orang kakak cleaner tengah menikmati kek ni. Ada sorang staff dapat surprise cake delivery from his wife.  Sweet kan! Nak tambah sweet lagi, dia dapat sejambak bunga. Ohsoromentik!



So dari situ lah datangnya kek baldu merah ni. Kakak tu offer, jadi rejeki jangan ditolak. Dapatla merasa. Amek secubit je dulu lepas tu terus ke 7Eleven nak pi beli Libreesee.

Balik dari 7Eleven, kakak tu bagi lagi 2 slice.  Kasik potong kecik-kecik lalu bawak naik ke tingkat dua boleh share makan dgn kawan-kawan pula.

Ohhh macamtu ke rasanya. Masam-masam sket. Sedap macam biasa je pada lidah saya. Sedap lagi Choclate Indulgence :) Tapi alhamdulillah, walau cemana pon rasanya, at last merasa juga. Nak harap pegi carik sendiri, macam lambat ler nak termerasa.

Lagi satu, at last juga harini saya perlukan Libreese di bulan ini. Mak dah saspen dah.. Haha!!

psssttt :  Elis, kalau nk tau berapa harga sekeping boleh la refer ke website ni yer Bank Negara



4 words from u:

amirah said...

amboi..rezeki lydzar..amie tak pernah dpt lagi merasa ni...mana ntah nak carik kat melaka ni..

MAMASUE said...

oh..mommalydzar dah kena?mamasue masih tak lg

Alin's In D House said...

wah sedapnyer nampak kek tue lydzar. Nak pau sikit. Alin pon tak pernah rasa nie!

hah said...

kite pun pnah mkn kek tu...sbb duk dkat umah si pembuat kek..heheh. Kalau rasa masam2 tu...rasanya kek tu xberapa menjadi atau terlalu masak. Kalau yg betul2 menjadi..rasanya sedaplah! ditambah pulak dgn cheese yg byk ...sungguh gebu bila di dlm mulut..yummy! (rasa nak mkn kek :D)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®