Cont 'd: Birthday Our BestBuddy 2011

Gambar-gambar ni semua wajib simpan as kenangan. 


Dalam jam 5 petang, amek anak-anak kt taska dan terus ke favourite shopping complex HM Sr. Mana lagi kalau bukan Giant Kota Damansara. Kalau dapat pegi hari-hari pon dorang suka.


Diner merangkap jamuan birthday papa kt KFC saja. Diner semalam birthday boy yang sponsor.


Masa Papa beratur nk beli makanan, mama passkan hadiah utk HMs bagi kt Papa.


Mama, kt dalam ni ada bekas air ke? Hehe


Balut hadiah Hannah ni cantik kan mama.


Mama dgn Adik mesti enterframe juga.
Okeh, bila Papa dah duduk bawak pinggan KFC, Hannah terus bagi hadiah kt Papa.


Sayannnng Papa!
Hadif peluk hadiah macam takmo bagi kt Papa je
Adik Hilda pon ada coklat nk bagi Papa lah.
Simple cake yg dibeli sendiri oleh birthday boy :D

Their favourite part. POTONG KEK!
Kami tak berlama-lama pon di Giant semalam sebab sekarang Hannah tengah exam. So lepas makan, solat dan main bowling seround kt playground Giant tu, terus balik. Hannah kena buat revision.

 Nak tau tak, apa dia hadiah dari anak-anak Papa ni?

Tadaaaaaa!!!


Coklat KitKat with free fridge magnet M Nasir
Bukan bekas air tp Mr Potato hihihi!!
Dan daripada mama pulak, sehelai jaket hitam. Pilihan birthday boy sendiri.


Tengss Eliss for the idea for the jacket.  Bak kata Elis lagi, motor besar abang beli sendiri la ye. Syg belikan jaket je sudahh hihi!


AlpineStar juga utk hubby saya :)




Itu saja lah hadiah seadanya mampu diberi. Tapi percayalah kasih sayang yang segunung akan terus saya limpahkan. Ok cukup speech pendek, kang saya rasa nk meleleh air mata pulak. Haha feeling feeling plak dahh..


8 words from u:

ayu said...

wahhh..hadiah yg sungguh menarik!

MyKhalish said...

hehe sweet la HM's kasik hadiah kat papa. untung papa dpt 4trus hadiah. hehhee...

Hanis Azla said...

sambut birthday anak beranak pun dah nmpk meriah sgt dah..

amirah said...

dah agak dah...sebab aritu wat survey kan..hehehe

kemma said...

perghhh makin ensem en sudin...wife kesayangan bg hadiah yg sgt suit..smoga pnjg umo n bahagia sll.

akuzle said...

wawawa... besh2 tp cian kt bday daddy kne bli kek senirik...ahahhaah

fairiz ❤ ashnani = fahyim said...

wah...jaket...hmm...secara tidak langsung memberi idea kepada saya...thanks sis!

*happily ever after*

Atia Adina said...

hadiah dari anak2 tu paling best skali....macamkan hadiahkan untuk diri sendiri jer...hihihihi

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®