Minuman kegemaran

Air suam 3 yer.

Ni air faveret lunch saya. Memang air feveret setiap hari saya. Maybe lunch hari ni pon air yg sama.

Harga berbeza ikut tempat. Di food court Tg Village harga duaposen, di DJendela Giant KD limaposen, di Noodle Station lapanposen. Tp yg plg best, di kedai AlWadud air ni free je.

Hehe selamat ber sebelas haribulan sebelas tahun dua ribu sebelas ye!

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 words from u:

amirah said...

air suam lapan posen?? hah..!1 mahalnya

ayu said...

minum air suam juga tapi kat ofis je..huhu..mcm mano tu?

ieedaz @ mama_isha said...

nmpk sedap air tu kan...
eh org tu dah tau nama foodcourt la heheh :)

mekchu said...

senang betul air feberet... apsal tak lapan hengget terus.. melampau nyeeeee.. cemana la nak galakkan org minum air kosong kan...

Areda said...

mak aihh mhlnyer...biar betol...cekik darah ape..huhuhu...
-----------mula2 tengok gmbr ingtkn ape..sampai tersenget kepala..bile bc bru tahu air upanye..hihihi

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®