Beg hitam

of cos la bukan brand Coach.

Yang pasti nilainya sgt tinggi pada saya. Kalau tertinggal memang tak keruan dibuatnya. Sanggup saya berpatah balik kerumah kalau berlaku kejadian tertinggal ni.

Kt dalam beg ni la ada most accessory yang saya wajib pakai setiap hari. Kalau xde mmg boleh stressss dibuatnya.

Pagi td boleh pulak beg hitam ni join dgn beg2 HMs duduk kt taska. Dh sampai opis, baru perasan beg hitam ni takdek. Apa lg hormon menggelabah terus menyerang. Otak terus memberi arahan utk kembali ke taska setelah dikenalpasti beg ni join geng bag HMs. Nasibbaikla agak dekat. But still, perasaan mmg tak keruan.

Nk tau apa didalam?

Sepasang breastshield Spectra3, 5 biji storage bottles, dan 2 ketul icepack Coleman.

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 words from u:

amirah said...

memang tak keruan kalo tertinggal kan.. :)

zaidah said...

nyawa tu....memang tak bleh tinggal....

Iela Fazielah said...

benda wajib tu... owh xsabar nak merasa menjinjing ke hulu hilir bendalah ni tahun depan..

ayu said...

Aiyoo..kalau tertinggal pam tu, boleh gak la marmet kan..ni dah one set semua tertinggal, mmg kena ambik gak la…

Hanis Azla said...

barang penting.. mana boleh tertinggal kan lydzar..

akuzle said...

jual neh bole kaya woooo....ahahahah

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®