Apa lagi yang belum?

Selain kereta dan motor, HMs dah dibawak naik ini.


Bot : Taman Tasik Shah Alam

Bas : Hannah ikut lawatan sekolah
Komuter : Sg Buloh - KL Sentral 
Saja bawak jenjalan
Tapi kenderaan ada ekor macam ni yg real HMs tak penah naik lagi.




Eh bila ye PAPA???


4 words from u:

Hanis Azla said...

soon lah tu kan lydzar.. cuti sekolah dah nak dekat ni..

wahida said...

ye la...anak saya si adik tu lak belum merasa lagi naik komuter...nnt nak try bawak la...

amirah said...

waaa...ujung tahun ni kan best kalu dapat naik kan??

ieedaz @ mama_isha said...

insyallah nanti sure leh naik.. isha hr tu 1st time naik ke langkawi umur 1yr. belom reti lg erti naik plane..tapi skrg pantang tgk plane, duk sebut big bird je.. hehe.. cadang nak bwk naik plane lg tp taktau la bile..heheh

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®