Birthday present lagi :D

Okeh ni last tayang hadiah birthday! ~rasanya ada lagi kot dari Jusco dan Sogo tp sebab beralamat Kajang, so tak cek lagi apa hadiahnya..cuma yang pasti hanyalah boucer diskaun saje~

So ini adalah TGV movie pass from Nuffnang.


Tengs to Kak Mas suami isteri sebab tolong saya pegi ambik movie pass ni. Kalau takdek korang, memang of kos la tak terambik. Kata nya saya nk ke KL tu pegi opis Nuffnanf amek sendiri, mmg terjamin tak laaaa..

Valid sampai 31 Ogos saje. Kalau turn raya kt Kajang dulu tahun ni, gamak jugak pegi tengok movie time raya. Tapi oleh kerana tahun ni turn Pahang, maka kenalah carik masa sebelum raya :)
Aci kot tengok wayang time puasa ni. Pegi malam..haha kantoi tak pi terawih!!!

Actually teringin bawak anak-anak masuk panggung dengan movie pass ni. Free kan. Kot la anak-anak terkujat tengok tv besar suara kuat nangis ketakutan, so nak keluar dari panggung tu tidakla rasa membazir sangat. Sebab free kan. Baru jap tadi jengah website TGV, tkdek pulak cerita best. Citer yg sesuai utk kanak-kanak pon macam takdek.

Ada cadangan ke cerita apa yang sesuai? Meh bisik-bisik sket..


8 words from u:

amirah said...

murah rezeki..

mamasue said...

adeh!bab2 wayang ni i dah lama pencen

AzMask said...

akak pun belum pegi lagi.. tiket masih ada simpan.

Iela Fazielah said...

best nyer..murah tol rezki tahun ni

zaidah said...

bestnyer bila ade orang belanja....

eT said...

byknyer tiket...
cane nk hangkut askar2 tu?huhu

Hanis Azla said...

wah.. bestnya lydzar.. murah betul rezeki dia.. asyik dpt hadiah aje.. akak pun dah lama x tgk wayang.. nak advise pun tak reti he..he.. oh yer lydzar, anak akak IS tu umur 10 tahun..

lydzar said...

@eT ada 4 movie pass..cukupla sorang satu seat :) takyah rebut2 dah..hehe insya allah setakat ni dh penah angkut dorang bertiga ke tesco dan giant without papa..so kalau mengangkut dorang dgn papa, mesti la lagi mudah

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®