Simple dan tak sahur

Yang simple-simple saja. 

Lauk berbuka petang semalam yang tak sempat disahurkan sebab saya terbangun jam 6.10pagi tadi.
So hari ni memang ada leftover, except for ikan tu. Tapi kan Elis, rasanya memang bakal masuk ke tong sampah saje la tuu..

siakap bakar
Sayur campur
Ayam masak lemak kuning
Terkejut jugak saya apsal boleh terjaga kol 6.10pagi. Padahal selalunya akan terjaga at least kol5.30am kalau bukan Ramadhan, dan pasti bangun jam 4pagi dalam masa seminggu Ramadhan ni. Rupanya, saya tidur jauh dari C3-Pink saya. Saya tak dengar alarm berbunyi. C3-Pink sudah tersorok dibawah bantal Hannah rupanya. Patut laaaaa..

Nasib baik la saya dh teguk 2tumbler air sebelum tidur jam 12malam tadi. Huhu!

Insya allah, boleh meneruskan puasa sampai waktu berbuka nanti. Saya ni bukannya kerja kt panas terik mentari kan. Walaupon bukan dalam coverage 100% hawa aircond ~maklumla aircond rosak tak dibaiki lagi dari zaman saya makyong sampai sekarang~, atleast angin dari kipas berdiri ni tetap memberi saya keselesaan dan saya tak terlalu dahaga. 

Lydzar BOLEH!!

5 words from u:

amirah said...

insyaAllah bleh punya..aritu hari ahad pun terlepas sahur..punyala lambat bangun..dekat2 pukul 7 ko..terkejut sungguh..agakny sbb tido lmbt mlm tu..tp jaya je cuma dahaga sgt2

mamasue said...

mamasue klu tak mkn kurma,tghari tu badan dah lesu

Kancilbiru said...

insya Allah..boleh punya..chaiyok!!

wahida said...

bulan2 posa ni tgk sayur campur pun terliur...huhu...

lydzar said...

@amirah alhamdulillah takat dh kol 1 ni, masih bertahan :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®