Swing swing

Lately mood mengarang memang agak kelaut. Sebab tu la selalu tepek gambar je. Senang keje den. Hehe!
Dan 2-3hari ni pon, memang mood swing. Saya rasa memang ada kena mengena dgn 'saya-bakal-beraya-awal'.
Huhu dasyat juga penangan mood swing macam ni. I dont LIKE :(

Pity those HM, ada ketika mama memang malas giler nak layan dorang bersembang, malas sgt nk layan kakak baca buku, malas nk layan Hadif main. Mama jadi garang. Salah sikit, mama marah. Malas bangun pagi, mama bebel. Kesian sangat dgn dorang. Hilda je masih ditahap selamat, sebab mama masih layan dengan baik. Lagipon Hilda memang belum banyak ragam. Kalau merengek pon sebab dh mengantuk dan nk susu. Mama layan je sebab sambil susukan dia, mama pon boleh tidur sekali. Dah tenggelam masuk alam mimpi sekali pulak tu. Aman rasanya bila tidur sbb tak beremosi.

Harap-harap hari ni mama cool je. Tak macam 2-3hari lepas. Kesian anak-anak mama. Nanti hari raya kita salam-salam mintak maaf ye :D

7 words from u:

amirah said...

sama la...bila tiba mood swing rasa semua serba tak kena je..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss masih lagi berpuasa penuh.hehehe

Hanis Azla said...

bila mood swing2 dtg, mmg selalu gitulah jdnya kan..

eRaY said...

xpe xpe..kejap jek..sure mommy will back on da rite track..x marah2 sudah...:)

mekchu said...

bahaya sungguh penangan mood swing ni.. kena tarik napas panjang2 ni.. harap semua terkawal..

ayu said...

alahai..faham sangat2..kalau tengah swing tu tah apa2 je emosi kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..kwn baik ni main ba ba chak plak..mai la cepat biar mood kawan kita tak swing lagi..eehe

lydzar..
"Selamat Hari Raya Maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..."

moga syawal kali ini membawa 1000 makna..:-)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®