Terpisah jua

Ni gambar budak bajet hensem bila pasal spekmata hitam.



Tapi mak mana yg tak puji anak kan ~HADIF memang HANDSOME la   just like his Papa~

Semalam berakhirlah kisah Hadif dan spekmata hitam dia ni.
Balik dari Pasar Ramadhan petang semalam, Papa bagitau sepkmata dh patah. Tengok kt tangan Hadif, memang dah patah pon. Ntah apa yang dia buat sampai boleh patah. Terlupa pulak nk snap gambar spekmata dh patah tu.

Papa cerita, Hadif tak kesah pon spekmata dia patah. Sebab dia cakap "Nanti beli lain lah"

Dengan selamba jugak dia pegi masukkan spekmata patah tu masuk dalam tong sampah. OK memang belom reti appreciate barang-barang kesayangan kot. Hilang ke patah ke rosak ke, dia steady je.



Bila Papa tanya, mana duit nak beli spekmata baru, dia pegi check poket Papa.

Hahaha budak ni memang banyak akal skg ni. Mulut pon boleh tahan potpetpotpet macam kakak jugak. Mama dh pening kalau dok dalam kereta sebab nk layan 2orang potpetpotpet.


7 words from u:

amirah said...

takpe, boleh beli lain kan hadif.. : P

Iela Fazielah said...

wah2.. da tau papa dia byk duit.. tu pasal dgn selamba dia kata bl baru je..hehehe..

mamasue said...

mamasue baru sorg nye mulut pun dah penat...kaper kaper kaper (kenapa)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama lah ngan nuha bila barang dia patah ker, beli lain lah. hehehe
tapi patung upin dia sayang btol, x leh tertido sket atas tu siap cakap nanti sakitlah upin :p kadang sajer jer dengki.

Hanis Azla said...

hadif tak kisah sbb takde spek tu pun hadif tetap hensem jgk.. he..he..

wahida said...

mmg hensem...

yg tak tahan tu dia selamba je masukkan spek yg dah patah tu masuk tong sampah...hehe...

mekchu said...

hahaha.. kelakar lah hadif ni.. dah pandai melaram.. pas tu cool aje...

dah dpt bayang kalo ada 2 org dlm keta yg mulutnya tak berhenti bertanya.. ni baru sorang dah tak larat menjawab...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®