Sleeping Beauties

Saya SUKA sangat tengok gaya anak-anak saya tidur. Sebab most of the time, gaya mereka sama.

Yang ni gaya adik dgn abang tidur. Mula-mula je elok terlentang. Tak lama lepas tu mula tergolek terus meniarap. Tidur lebih nyenyak agaknya.

Pemain Harimau Malaya nk berehat dulu. Esok sambung berlatih

Budak botak mama yang sorang ni
Yang ni pulak cara tidur berjemaah bertiga.
Abaikan si Hadif yg togel tak berbaju tu. Masa tu badan dia tengah alergik apentah. Habis timbul ala-ala ruam seluruh badan.


Ishhhh..comel sungguhlah!

18 words from u:

eRaY said...

:D memang seronok tgk anak-anak tido..rase tenang jek jiwa...plus ibu pun dapat rehat jugekkkk heheheh

amirah said...

eee....comelnyaaa...suka tengok anak bila tidur kan..tenang je

:: Mrs.Eady :: said...

sekapal sekayu sekuah 3 beradik same je :)

azzey said...

mmg betol2 punya chumel..:)

Kancilbiru said...

comell betul laa..tambah2 yang paling kecik tu...bulat jer nampak..hehehe

wahida said...

alolololo...rasa nak cium2 je masa dorang tdo kan...

ayu said...

alahai..mmg comey bila budak2 tidur kan...^_^

lydzar said...

@eRaY biasanya masa ni la mama nk lepak2 depan laptop lama sket :D

lydzar said...

@amirah memang suka..suka gomol2 gak. pastu gelabah kalao anak terjaga ciss!

lydzar said...

@:: Mrs.Eady :: hihihihi memang semua SE lah.serasi berseme

Iela Fazielah said...

semua sama style..mmg comel!

Hanis Azla said...

comelnya aksi tido dia org.. akak pun suka sgt tgk anak2 tido.. rasa mcm sweet sgt.. he..he..

Atia Adina said...

hehehehe...comel sangat.....

mekchu said...

comel dan tersangat lah comel.. hahahaha..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

memanggg comel..:-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai comel aksi tiga beradik tido :)

kemma said...

geram tgk hilda..hihi comeii jew baby tdo..

ummidaddy said...

comei sgguh....toto yg kaler biru atas n ijau yg bwh tu sejibik cam su punyer...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®