Korang Nak Duit Raya Tak?

Sticky post

Ahaaaaaaaa..ni bukan cobaan tau, ni betul-betul punya. Tajuk tadak tipu punya.

Macamana nak dapatkan duit raya ni?

Ni nak habaq mai nih, inilah contest terbaru yang dianjurkan oleh gagasan EUPHORIA GBS. Tau tak apedia Euphoria GBS tu? Itu adalah gagasan kami yang menyediakan dan menjual makanan tambahan semulajadi Shaklee yang superduper BAAAAAGOOOOSSSSS! Dan semua orang ada peluang untuk menjadi pemenang.

So ini adalah peluang best untuk dapat duit raya sehingga RM400 sorang. Lumayan kan?

RM400 ditangan anda!!
 
Pada staf kerajaan, selain menunggu 15hb sebab bakal menerima Vitamin-B dari BOS korang, dan staf yang bekerja dgn pihak swasta yg telah dijanjikan bonus raya..apa salahnya join contest ni utk dapat extra duit raya. Best kan!!

Dan untuk mengetahu lebih lanjut tentang contest ini anda boleh email kepada saya lydzar@gmail.com, letak subject : DUIT RAYA EUPHORIA.




7 words from u:

AzMask said...

Lumayan tu... RM400 fuh.

zaidah said...

nak duit rayanyer aje bleh tak....

Hanis Azla said...

super dooper menarik ni..

lydzar said...

lumayan kan :) taknak join ke kakak2 sekalian hehe

L said...

huhu,, nk3

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

eMMe said...

wow! bestnye duit raya....

pst:ade ecard utk lydzar...

velasrizal said...

saya dah tua., blh lagi ke terima duit raya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®