Habbatus-Qurma

Ini bukan entry promosi produk tau ~hehehe semalam dh entry promosi~

Buah kurma dlapisi dengan minyak habbatusauda

Habbatus-qurma ni my office-mate yang sedekahkan tadi. Thanks kak masliza!
First time jumpa kurma yang macam ni. Kalau choclate-date tu dh selalu dengar. Maklumla produk YuTa kan..mmg masuk iklan tibi and radio so sape la yg tak tau kan. Tapi saya pon belum pernah beli lagi choc-date ni.

Habbatusauda memang dikenali as one of milk booster. Begitu jugak kurma. So saya rasa pemberian ini adalah pemberian yang sangat berharga. Kalau la tak puasa, dan-dan jugak saya bukak dan makan. So kena lah sabar tunggu jam 7.32petang nnt. Memang tak sabar!!

Packing dia very nice. Memang sesuai la bila kita nk buat hadiah or bagi kt orang. Nanti kalau la ia terbukti boleh jadi my milk booster, saya akan tanya dengan kak masliza ktmana dia beli. :)




2 words from u:

mamasue said...

nt bgtau mamasue sama ye...mcm best

amirah said...

best je kalau dpt kurma mcm ni

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®