Supermak makan cheesetart.

Semalam kan saya tak sahur. Amazing sebab bila dh petang, saya rasa saya lebih bertenaga. Tak terlintas pon dalam planning petang semalam utk baring-baring.. tp ada jugak la baring-baring sekejap sebelum waktu berbuka tu.

Balik rumah terus memasak dan do the laundry, then amek anak-anak kt taska terus bawak dorang pegi kedai. Memang selalu, treat saya pada dorang. Once or twice a week, bawak pegi 99Speedmart, kasik chance dorang nk beli apa yang dorang suka. Hehe..kecoh kan, bawak g Speedmart pon nk cerita hahah! Nasib la, sbb saya dh lama tak ke Jusco kan..

Malam pulak lepas berbuka dan tidurkan Hilda, saya boleh buat keje-keje yg sebelum ni saya buat lepas waktu sahur. Siap boleh pegi buang toys anak-anak yg dorang takmau simpan tu. Haha KIJAM kan!!

Ada rahsia ke? Ntahlah saya pon taktau..Tenaga SUPERMAK dah datang!!

Maybe jugak sebab excited kot. Kelmarin saya order cheesetart dekat Kak KancilBiru. Kt sapa pulak yang dia order, saya pon tak tau. Then petang semalam order saya dh sampai ke tangan. Cik Abg saya la tolong bawak balik.

Decorations dia agak haru biru la sebab dh berlaga-laga dalam kotak dia. No hal punya. Saya keluarkan dan simpan pulak dalam tupperware.

Sekotak RM30/50pieces.
Dekat KIM sane, ramai kata cheesetart ni milkbooster. So memang excited la nk cuba.

Sebelum saya makan, Hannah dh rasmikan dulu. Dia kata "Sedapla biskut ni mama!"
Saya pon kata sedap juga. Tapi nk makan banyak-banyak semalam tak sempat sebab perut dh penuh dgn nasi dan air. Takpe hari ni boleh sambung lagi. Ada banyak lagi.

Kesan sebagai milkbooster tu, tak nampak lagi. Tak kesah lah yang penting boleh kudap-kudap ganti kuih-muih waktu berbuka nanti. :)

Kesian dia..manjang la meleleh air liur tengok makanan hihihih

8 words from u:

amirah said...

cheesetart..??yummm sedapnyaaa...feveret ni. kalo dpt mesti sekejap dah lesap

Kancilbiru said...

ala syiannya hilda...hehehe..

ha cistart tu salahkan cik abang hang eh sbb masa dapat kat niza tu segak lagi cistart tu...hehehee

wahida said...

aku tak nak komen psl cistat..aku nak komen yg anak ko ni comel sgt la nok..

geram aku!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terliur laa pulak..hehehe

Hanis Azla said...

bestnya cheese tart.. harganya sgt berpatutankan..

Atia Adina said...

hilda sama ngan adam...telan air liur tgk org makan

Iela Fazielah said...

wah..susu ape dia letak kat cheesetart tu..xpe..yang penting sedap!

mamasue said...

heheheheh....kelakar la gambar air liur tu, terigt kat anak sendiri.mmg lah diorg ni,suke tul tenung2 org mkn,dr pinggan saaammppaaii lah ke dalam mulut,dok tengok je.dah nye,suap lah sket.

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®