Wajah-wajah kekasih

Inilah wajah-wajah terbaru kekasih latest saya. 

Kekasih-kekasih lama tetap dihati. cuma yang latest ni special sebab bau bucuk masyam dia kucium-cium takpernah puas lagi. Lagi masam, lagi best nk cium. Bau muntah pon tadek hal lah kena gomol jugak :D


Happy dengan mainan dia yang satu ni. Tangan kaki semua bergerak serentak nk usik toys yang bergantungan tu
Grrrrrrrrr..muka geram dan tensi dgn kakak yang suka usik dia.
Dengan topi ala MingMing Wonderpet.

Lagi gambar minum susu sendiri. Kakak tolong pantau actually time mama tgh bz memasak :)
Budak sorang ni, asal mama baru sudah panaskan lauk utk sahur dia pon bangun. Nak temankan mama n papa sahur. Dia pon nk sahur sekali la tu. Sebab lepas je Mama makan, dia akan dapat makanan dia. Seb baik tak menangis meragam.


Waktu malam pon dh takmo tidur awal. Nak ajak mama tidur sebelah dia jugak baru dia nk tidur betul-betul. Kalau tak, mama bangkit ingatkan dia dh lena, dia pon celik mata. Haih, kena la baring semula. Last-last mama pon tidur aje lah sama-sama..


psst : Dengar cerita, baca kt FB status, baca kt blogs insya allah warga gomen dapat Vitamin B..Yeay!!!  Eceh tumpang tempias aje lah hehehe




10 words from u:

Kancilbiru said...

hahaha...gomen mmg dapat vitamin B. boleh la dapat tempias sket...suh en din belanja kuih raya banyak2 ler..hehe

mamasue said...

medina pun dah 2 hari join bgn sahur...tersengih2 je pagi2 buta

amirah said...

comelnya kekasih mama ni nak bangun sahur sekali ek..huhu..bestnya depa dpt bonus kan..ermmm dpt ke tak tahun ni

Hanis Azla said...

bau baby mmg best kan lydzar.. lebih2 lagi bau baby sendiri.. comel aje sikecik ni..

Atia Adina said...

sama jer perangainya ngan adam....pantang ibu bangun...dia pun bangun gak.....

lydzar said...

@Kancilbiru sebab tu la mintak katalog kuih raya tadi hehehe

lydzar said...

@mamasue tersengih takpe, jgn emnangis..kan :)

lydzar said...

@amirah tu la ami, mode berdebar2 gak ni, boss sendiri nak kasik ke tak vitamin B kat kami. kalau tak, makan vitamin B-complex shaklee aje la

lydzar said...

@Hanis Azla huhu bau baby ni ala-ala penenang kan kak

lydzar said...

@Atia Adina hehehe ada sensor kot bgtau dia, mama bangun..ibu bangun..baby pon kena bgn gak!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®