Another birthday present!!

Suka sangat!

Hari ni tetiba dapat hadiah birthday lagi. Walopon dah cukup belated dah, tp kawan-kawan tetap tak lupa nak bagi saya rasa gembira. Ini kali kedua saya berbirthday di PBJV.

Hadiah tahun 2010
So hadiah tahun 2011 adalah...:


Tadaaaa..bungkusan hadiah oleh Ila. Isi kandungan dia ada 2 helai shawl, sehelai inner jeans biru, dan brooch.
Very nice! Saya memang happy tak terkata. Dan kata mereka jelas terpancar diwajah saya rasa gembira itu. Over-reacted kah?? Haha!

I love shawl very much. That's why la saya rasa seronok sangat bila nampak hadiah dalam bungkusan tu. Bagi saya shawl memang senang dipakai, senang digayakan, sesuai dengan bentuk muka saya dan paling penting tak perlu iron beria-ia..




Terima kasih daun keladi, tahun depan bagi lagi yer pada yang menyumbangkan duet. En Nasir, Kak Liza, Ila, Ana dan Yus..


Shawl kelabu tu boleh la saya pakai waktu raya nanti pair kan dengan nursing jubah saya yang masih belom siap tu..

kain kaler hitam-putih ni lah nursing jubah saya.  
Actually, acara surprise tadi sempena birthday saya dan Yun. Beautiful ladies born on July ~mode perasan  hiks~ Kami dapat hadiah yang sama..cuma kaler shawl je yang lain. Saya tengah tunggu Yun tag gambar kami terima hadiah tadi..nnt saya upload sekali. HAPPY!!!

7 words from u:

amirah said...

ui...bertuahnya badan..belated pun dpt hadiah lagik

AzMask said...

bestnya dapat hadiah banyak..

mamasue said...

maunye tak best dpt present...hehehe...mamasue dgn kwn2 kt sini,kitorg just bg sorg rm20 je...sebab kitorg semua mata duitan...=)

Hanis Azla said...

wah bestnya dapat hadiah.. shawl yg cantik pulak tu.. klu akak pun happy tak terkata..

Iela Fazielah said...

bestnyer... bila ada org yg ingat dan sayang

ayu said...

bestnya..masa besday ayu dulu pun dapat shawl gak..

mekchu said...

ni kalah zaman budak2 ni.. patut budak2 yg dpt byk hadiah.. dah beso2 ni pun ada lagi? best tuuuu...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®