Back after a long holiday :)

Assalamualaikum..

Seminggu saya bercuti mcm oranglain jugak.. Cuti jugak la update blog. Orang lain tak cuti pon update blog..Dah sama berhabuk blog ni dengan rumah saya tu. Blom sempat sapu lagi. Jap-jap lagi baru nk check kamera. Tak banyak sangat bergambar pon time raya ni. Maklumla tangan ni almost all the time penuh mendukung Hilda. So tak sempat sgt nk snap sane sini.

Saya nk mulakan rutin pumping-at-work saya semula. Dah lebih seminggu tak mengepam nih. Hehe..

Ohhh ye. Selamat Hari Raya dan Salam Kemerdekaan pada semua!
On the actual date saya offline. Belated wishes pon jadiklah..

3 words from u:

:: Mrs.Eady :: said...

hikhik..sabar menanti :)

Hanis Azla said...

seronokkan lydzar lepas cuti panjang ni.. klu ke kajang, jemputlah singgah ke rumah akak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita plak ari ni just sempat post gambor kat FB je..lom sempat lagi nak hapdet blog..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®