Aksi Pembuli

Raya kedua..Dalam kereta nak pergi beraya.


Buli Embah
Tarik telinga Adik

Buli Adik
Peace Mama!!


Merajuk kena marah


15 words from u:

Kazaztan Team said...

kahsian die...

Iela Fazielah said...

wah rambut hadif..... ada style... biasala... makin beso..makin ligat dia

mamasue said...

time ni la nak jd abg...dulu tak de adik nak buli,takkan nk buli kakak hannah...

lydzar said...

@Kazaztan Team sekejap je si hadif ni merajuk..pastu gelak2 balik

lydzar said...

@Iela Fazielah kak, saya tak suka style rambut dia ni. asal pegi potong rambut mesti style ni je..style mamak

lydzar said...

@mamasue hahahah ye kot. sebbaik buli sket2 je, tak tahap ganas2 lagi

ayu said...

hahaa...cutenya hadiff ye bila nak membuli tu....

bila dia merajuk tu, teringat plak anak ayu hariz ...sebijik sama..heehe

ayu said...

hahaa...cutenya hadiff ye bila nak membuli tu....

bila dia merajuk tu, teringat plak anak ayu hariz ...sebijik sama..heehe

amirah said...

stylo la rambut hadif..

Cho Zila said...

gambar lasttu comel... merajuk comel...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah2..kecik2 da pandai buli org ye..eheheh gurau2 je tu lydzar..budak2 kan mmg camtu..suka menyakat..nak2 lagi org yg dia sayang..:-)

lydzar said...

@ayu time merajuk mulut dia tu siap muncung2 kan ayu..mmg comel!

lydzar said...

@amirah mama tak suka rambut dia, nnt nk suruh papa bawak pegi trim lagi rambut tu..

lydzar said...

@Cho Zila hehehe skg dh pandai merajuk pon..comel sbb merajuk kejap dan tak nangis2 pon..

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- hehehe time raya aritu mmg embah dgn pakcik2 dia kena gomol ngn dia je. dia suka nk ajak lawan2 mcm ni..ngn adik dia pon mmg dia suka pegang telinga la pegang kepala la..acceptable sbb dia buat tak kasar kt hilda

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®