Cik Hilda Marissa demam

Alkesahnya semalam. Cik Hilda saya demam. Utk kali pertamanya demam.

Memang monyok je seharian. Mama agah dia buat tak tau je. Moncong je manjang. Papa balik keje, papa agah pon reaksi dia sama. Mama bawak dia depan cermin dan agah dia lagi. Kalau time tak demam, galak dia ketawa bila tengok muka sendiri. Tapi semalam, monyok jugak.











Petua si manja demam :

-Basahkan kepala, badan dan celah-celah pelipat si manja (jaram) dengan air Basic-H Shaklee.
-Mandikan si manja dengan air Basic-H Shaklee
-Jika si manja anda  fully breastfeed batuk dan selsema, si ibu boleh ambil 2 biji Vitamin C Shaklee, dipatahkan dua dan terus breastfeed baby anda agar dia mudah sembuh.

5 words from u:

eRaY said...

huhu baby hilda demam..muke serious saje...xpe bb hilda nak besar lah tu...insyaallah soon she will get better :)

MAMASUE said...

siannya...mamasue mmg cepat simpati klu baby tak sihat ni...senyaaaap je,tak ceriaaa je

amirah said...

nak membina antibodi badan..takpe2..

Hanis Azla said...

masamnya muka.. sian hilda.. sure dia rasa tak selesa.. harap2 demamnya cepat kebah..

akuzle said...

alahai, ciannyer kat bam2 neh..btuilah dok termenung n buat jelingan tajam ajer..cute tetap menten...ehehhe... get well soon, dear!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®