Art by Hannah Marissa

Sekarang cerita pasal cik Hannah Marissa plak.

Sejak dua menjak ni, dia dh terror pakai kamera. Paling terror pakai telepon C3 mama dia lah. Tengah boring-boring and carik mood nak tidur pon dia boleh request mama on kan kamera kt henpon. Dia nak amek gambar. Sekarang ni dh pandai camwhore jugak tau..

Selain dari amek gambar mama, papa, Hadif dan Hilda..dia pandai jugak amek gambar objek-objek sekeliling dia.

Contoh sket:

Spongebob lying on the floor
The sleeping baby :)
Haaaa..guess what is this??
Her cute little fingers
Her cute legs ahahaha!!
Last but not least, the owner of the arts.


Mencuit hati sungguh perangai si kakak Hannah sekarang.


15 words from u:

MAMASUE said...

mmg konfem penuh la fon tu dgn gambar2 dia tangkap sendiri...mamasue pun dah laluinya...satgi pi ofis,delete lah balik satu2 =P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama geng laa ngan nuha. dah bagi satu hp lama utk dia amik gambar syok sendiri..hehhehe

Atia Adina said...

pandainya hannah....atia lum pandai amik gambar lagi.lagipun ibu tak bg atia pegang hp dia...takut rosak...dulu atia dah pernah wat rosak hp ibu

ayu said...

wahhh..pandainya hannah ye..

yg gambar tu, rasanya lampu tak..hehe

Iela Fazielah said...

sgt2 kretip bila dia amik gmbar babydoll dan kaki tgn dia

Hanis Azla said...

cantik & bijak.. dah lengkap pakej yg ada pada anak dara lydzar ni.. Alhamdulillah..

lydzar said...

@MAMASUE saya simpan. just delete gambar2 yg goyang je..rasa mcm best plak tengok hasil karya dia

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e hehe hannah blom ada lagi. sbb mama pon ada satu je henpon :D

lydzar said...

@Atia Adina owh takpe, kang umur atia 3-4tahun mesti dia pandai gak amek gambar mcm kakak hannah

lydzar said...

@ayu yeay! aunty ayu betul!! clap clap clap

lydzar said...

@Iela Fazielah dia tak sempat amek gambar babydoll yg tgh berselimut..

lydzar said...

@Hanis Azla alhamdulillah kak. semoga dia terus membesar dgn sihat dan bijak

akuzle said...

anak dara ngah membeso camnih ler. dh mula nk wat sendiri2...heheeh..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagus..ade bakat..:-)

amirah said...

dah pandai camwhore dah... : P

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®