My nursing Jubah

Kan aritu saya dh kepoci, saya mintak mak saya buatkan nursing jubah.

Haaa..ni lah dia. Kaler hitam-putih. Cantik tak? Jubah ni saya pakai hari raya kedua.


Jubah ni bahagian depan dia 2-layer.  Kt dalam layer kedua (bahagia dalam) tu ada zip sebagai bukaan menyusu. So senang la time-time breastaurant nk bukak kedai. Takyah nk singkap dari bahagian bawah jubah. Boleh selak sket bahagian belahan (outer layer), bukak zip dan terus susukan cik Hilda tu. Senang!



See how convenient our nursing moment with nursing jubah. Teringin nak tempah? Kontekla mommalydzar sekarang!


17 words from u:

mamasue said...

wow....mamasue seronok je tgk...tp tak pki jubah jenjln lah...papa kate mamasue nmpk lg rendang

lydzar said...

@mamasue hehe sebenarnya sama lah kita. tp sesekali nk tukar angin. hari jumaat boleh pakai g opis :) nursing kurung pakai tak mamasue? mak kita buat jugak nursing kurung

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya jubah acam ni.. senang nak menyusu

ayu said...

wow..bestnya...nanti kalau ayu pregnant lagi (ehh..bila ye..hehe) ayu nak tempah la dgn lydzar... design n warna pun cantik..tak suka jubah yg plain2 sangat ni..mcm ni sangat cantik..

sila ingatkan & promote pada ayu ye nanti (bila dah prengant nanti..hehe)

makdara TERdiva said...

cantik & praktikal jubah tu :)

btw selamat hari raya lydzar

amirah said...

next year la tempah ek lydzar..hehe

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik jubah ni n nmpk sgt senang utk menyusu baby..

maslinamansor said...

nursing kurung pun ada...
Leh la nnt mas tempah. Sebab badan mas tak sesuai jubah...

Atie@ Atid @Noridawati said...

wah sgt menarik la lydzar..rasa mcm berhajat plak nak tempah. nanti klu bebetul nak atid contact lydzar ek :)

eMMe said...

lu slim la beb, cantik lydzar pakai jubah, anak dah tiga tu, pegh!!!

zaidah said...

selesalah nak menyusukan.....

mekchu said...

selalu dgr t-shirt/blause je kan.. skang jubah pun dah ada nursing.. mmg memahami keperluan sungguh..

btw, mmg mak iydzar yang buatkan ke?

Hanis Azla said...

cantik dan convenience.. sgt menarik..

Iela Fazielah said...

cantiknyer lydzar....

ladysara84 said...

cantik la jubah..kalo tempah berapa harganya...sy teringin nk pakai jubah..tp sbb bf terbantut dah...

akuzle ayu said...

rate harga dr bpe? psl akak neh sure pkai kain lebey...

orked said...

bape harga upah nak buat nursing jubah?interested.. =)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®