Complete set

Upload dulu 3 keping gambar complete set berlima yang sempat di snap.

Almaklumla bila dh beramai-ramai ni, memang susah kot nk bergambar semua-orang-ada. HM yang berdua tu dh kompom dh bz dengan sepupu dia main kejar-kejar.


Raya pertama sedondon light-purple

Raya kedua


4 words from u:

mamasue said...

canteknya kampung...mamasue suka

ayu said...

ok gak tu ada gak gambar beraya ber5...kami, hari raya ke 5 baru la ada gambar ber4 cukup2....sedih kan..asyik ber3 je...huhu

EiJa ZaQuaN said...

hehe..btol tu..bila dh ramai2 ni msti x sempat ..sbb yg besar sibuk nak bermain..yg kita pulak sibuk ngan anak kecik..
tp papehal pun msti akan cuba jgk nak amik gmbr 1 family kan..at least 1 pun jdk la..kalau x ralat rasanya..
anyway slmt hari raya n maaf zahir&batin dr eija n family.. :))

amirah said...

sedondon..comel2 ashkar lydzar..kitorng ni ahmad sorang pun dah tak terkepung...melasak..nak tgkap gmbar susah sgt2..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®