Weekend yang mengenyangkan..

Hampir setiap tahun, wiken Syawal kami memang begini. Dari satu rumah ke satu rumah yang menjemput, cuba kami hadiri. Dalam banyak-banyak jemputan, tidaklah 100% dapat kami tuju. Kalau salah satu jemputan tu tersasar jauh dari laluan kami beraya, so terpaksalah minta maaf pada tuan rumah sebab tak dapat hadirkan diri..

Sabtu : Puncak Alam (open house showhouse gallery) - Subang Jaya (boleh pulak lupa nama kwn abg ni) - Kajang (rumah Cik Man, singgah rumah MIL dan raya yang sempoi di rumah sister Noriah sebentar)

Ahad : Shah Alam (rumah Abg Leman), Area Bukit Raja Klang (3 buah rumah opismet Abg-  dan Paya Jaras (rumah Ita my opismet).

Sampai ke malam pon masih kt rumah orang lagi..So sampai je rumah, mandikan semua HM dan terus tidor!!

Gambar memang sikit je! Hehe. Lagipon ni semua rumah kawan-kawan cik abg saya, so segan nk menggedix bergambar. Dia memang tak kesah sangat part bergambar ni. Ada orang snap, dia senyumla..kalau takdek, dorang sembang sakan aje lah. Tapi kalau jumpa kengkawan saya, maybe akan adalah sesi photo-gedix tu.

So nak tayang gambar yg sedikit tu..


Pekena tidur dulu selelap sebaik saja masuk kereta hari Sabtu tu. Ntah apa yang dorang ngantukkan sangat.

 Mama layan kamera dgn Hilda je lah..Muka Dek Da ni macam taksama pon ngn mama dia kan :D


 

Aiks ktmana pulak mama dgn anak2 dia ni?? Hehe!! Takkan beraya rumah orang sampai masuk bedroom kot :P Adore sungguh wardrobe berpintu cermin mcmni..Pose sket!



Budak bangun tidur yang takmo makan..


Yang ni kt openhouse kt Subang Jaya. Hannah tengok pokok belakang tu mcm cantik je, terus request kt mama nk amek gambar. Tak sempat lagi kamera keluar dari beg, dia dh PEACE awal-awal..



Next week kita sambung lagi jalan-jalan raya dikota. Sapa buat openhouse sudi-sudilah jemput kami :D

8 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mmg mengenyangkan..tapi plus memenatkan sbb jalan jemmmm merata2..huhuhu

mamasue said...

ooo...ni keje hangpa hujung2 minggu yea?bile hangpa nk bt plak ni?mamasue dok tunggu invitation je

Hanis Azla said...

weekend time raya ni mmg selalu full dgn mkn2 kak.. akak pun dari sabtu penuh agendanya.. dgn tetamu dtg rumah, dgn kita nak pi open house.. anak2 pun smp dah surrender.. he..he..

Iela Fazielah said...

wah2.. beraya sakan... tp mg muka hilda lari dr rupa mak dia kecuali tang mata....

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- yup memang penat gak la. nasib baik kami tak jumpa jemm tu. cuma penat sebab dapat duduk sipi2 je kt seat. anak2 berebut nk duduk tempat mama

lydzar said...

@mamasue hahaha mamasue. mmg takdek kot jemputan openhouse dari cik din tu..dia kata 2014 nnt hihih

lydzar said...

@Hanis Azla tu la cara meriah raya kt kota ni..kt kampung mcm dh abes kot rayanya

lydzar said...

@Iela Fazielah hehe..raya sakan si kaki berjalan.. :D

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®