AidilFitri 2011 : Bermaaf-maafan

Adik tersayang segak bergaya
Mengait kuih di atas para
Suasana riang di hari raya
Bermaaf-maafan riang gembira
Hehe memang riang gembira je, sambil salam sambil tengok kamera. Setakat ni, takdek lagi scene nangis-nangis time bersalam raya. Kuikuikui!! Kena nangis ke? Ntahla, saya memang tak reti bersalam penuh perasaan macamtu. Dengan mak abah pon, kami adik beradik salam sambil gelak-gelak je. Macamkan takdek dosa je hahahah!!!

Tak kesahlah. Yang penting setiap kali buat salah, kena mintak maaf terus. Bukan tunggu time raya. Kan?

OKlah sebagai memori Aidilfitri 2011. Kena abadikan jugakla sesi salam-salam nih.







Hihi asal boleh je, tiap kali nk pandang kamera. Tak real sunggoh!!!!

8 words from u:

mamasue said...

hahahah...seronoknya tgk korang...hehehe...

wahida said...

kalau raya kat kampung aku kan, makcik2 aku mesti nangis time salam nenek...semua pun teringat arwah atok...huhu...

EiJa ZaQuaN said...

heheh..btol tu..kami pun time sesi bermaaf2an ngan family bleh gelak2 jerk..tp dlm hati sbrnya mmg ikhlas minta maaf kan..

Atia Adina said...

ruginya tak der gambar bermaafan dengan hubby....dia sibuk amik gambar....sampaikan terlupa nak bersalaman raya

Hanis Azla said...

betul tu lydzar, hari2 kena minta maaf.. bukannya hari raya saja.. so hari raya bolehlah pose sambil bersalam2 kan.. he..he..

ayu said...

so sweet la lydzar warna purple ni..

amirah said...

masa raya mestila nak seronok2..tapi kdng2 sedih la gak..huhu

Anonymous said...

menjelang syawal HARI RAYA PERTAMA

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®