Teaser

Eh semalam saya tak update blog rupanya. Maka dh 4 hari lah blog ni tak diisi dengan omelan mommalydzar.
Semalam adalah agak busy melayan kerenah hari Isnin yang biru.

So dipagi Selasa yang hening, saya dh mula semangat nak   update blog. Dari pagi try upload gambar berkaitan tp resultnya adalah hampess. Sangat slow dia mau muat-naik gambar saya. Dan akhirnya saya klik Cancel sebab fedup. Dapatla 2 keping gambar ni je yang berjaya di upload.

Nak citer takdek gambar, tak best pulak. So petang nnt, saya try upload lagi lah. Kalau success saya sambung story bergambar. Kalau tak, sambung esok saje :)






2 words from u:

wahida said...

suka bila ko selitkan pic si kecik tu...

AzMask said...

iras kakak hannah..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®