Buli-buli manja

Owhh dah petang dah. Tak sabar nya balik balik rumah.

Balik rumah nak landing-landing golek sane sini sambil potpet gaduh marah bebel kt HM Seniors. Maklumlah senior yg sorang tu dah jadi hobi dia pulak buli HM Junior. Rajin sungguh letak tapak kaki dia kt kepala si junior. Hati mama membara je tiap kali tengok situasi sengaja itu. Bila kena marah, dia bajet dia la paling hensem, senyum senyum ingat mama tengah buat lawak ke??



Ni gaya adik buli abang. Abang buli adik, mama tak sempat snap sebab sibuk membebel risau kepala adik terhantuk ke lantai pulak.

Esok raya kan. Happy Diwali to all who celebrate it. Untung jadi rakyat Malaysia yang ada byk festival break. Best!

Happy Holiday Allsssss!!

Sekian entry pendek dipetang hari. Dari saya yang pening buat drawing Visio hihihi!

2 words from u:

mekchu said...

haaa.. jangan tak tarik songkok abang tu.. hehehe..

selamat bercuti :)

Dalila Hamid said...

selamat bercuti... :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®