Farewell Ilya Suhana @Iceroom KD

Cerita last week nih..

Salah sorang ahli 'ALZARIAN' opis kami meminta diri dan mahu meninggalkan kami demi a better career opportunity. Kita tak boleh nk halang orang yang nak pergi..kalau boleh, saya pon nak pergi..upssssss! hihi

Yang patah tumbuh, yang hilang berganti. Tapi yang pergi akan tetap abadi dalam kenangan. Baru sebaya jagung usia persahabatan, Ana dah dapat rejeki baru. GOOD LUCK dear!

Cerita makan-makan Snow Ice kali ni agak mengecewakan. Cuba tengok 4 Snow Ice nih..
Semua ala-ala dah roboh. Bergenang je ais yg cair kt dalam mangkuk tu. Previous visit rasanya rupabentuk dia tak macam ni.

Masing-masing makan Snow Ice ni dulu sebab takmo dia terus mencair.

Latest visit


Previous visit
Kecewa kt Snow Ice je lah. Food lain OK je :)

Nasi Lemak with Rendang Ayam

Nasi Goreng Belacan

Mee Goreng with Blackpeper ciken cop
Sibaju merah ditengah ni lah Ilya Suhana.


Dan tak lupa, penyampaian hadiah birthday paad Yus juga. The youngest Alzarian member.


Sekadar frame berisi gambar kami kawan-kawanmu yang vogehthevast utk tatapan dihari depan. Tatap jgn tak tatap. Wajib letak frame ni kt tepi frame Dhiya tau!

Kalau boring tengok gambar kami, mesti ceria. Kalau stress, tatap gambar kami, mesti lebih tenang. Kalau lapar, jangan pulak tatap gambar ni. Silalah pergi kafe berhampiran yer Ana. Tapi awak makan tidak lagi dikelilingi kami berlima sambil tak renti-renti gosip tentang hal-ehwal duniawi yang fana ni. Awak jangan lupa uncle "Kay- yay -N - G" tau!!




Ini lah kami terakhir kita makan bersama-sama. Sedih tau! Sekarang awak makan lunch dengan sapa?



Apa-pon TAHNIAH kt awak sebab dengan pantas awak dapat kerja baru. Kalau pandai buat kerja, mmg senang orang nk terima. Email ajelah resume kemana-mana mesti ada orang nak ambik berkerja kan. Alamak! Maknanya saya tak pandai buat kerja kah!! Hihi

Good Luck in every single thing you are doing Ana. Keep in touch dan love so always!!


4 words from u:

Hanis Azla said...

semoga rezeki dia lebih baik di tempat baru.. bestnya ada kawan2 yg merai mcm ni.. tentu dia seronok..

Cho Zila said...

akak kalau keje kat tempatni selalu ngat pekerja silih berganti.. tu sebab bila sebut akak dah 8 tahun keje sini terkejut... bestkan makan-makan...

akuzle said...

oho! ice tuh ala2 pasir roboh dah. maybe psl ekon x bpe nk sejuk or depa dah buat lama tp takdek org nk anta...hmmm...

noor said...

sonoknya gi mkn2..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®