Lunch di Grill Asia

Ni pinggan saya. Pinggan org lain lebih kurang juga.
Banyak kan lauk saya amek. Kalau la makan kt mana-mana kedai area Kota Damansara, agak-agak berapa rm tokei kedai caj saya?

Tp saya cuma bayar rm9.70 saja. Bukan takat nasik n lauk2 ni je. Lepas abes yg ni, saya bangun pi amek buah pulak. Amek juga sedikit spageti olio dan air bandung sbb air teh tarik saya dh abes. Saya dh kenyang, jadi saya takmo la membazir pi amek soto ayam pulak. Food and drinks seme tu hanya rm9.70.

Best kan.

Hehe bukan senang nk makan murah skg ni kan?

Yang sebenarnya, tempat saya makan ni tgh buat promosi. Kalau takde promosi, saya pon takkan dtg sini. Ofcourse sebab harganya yg ehem ehem.

Pandaila tokei dia buat marketing strategi mcm ni sebagai daya penarik. Asalnya Grill Asia ni sediakan Western buffet. Mungkin sbb ramai yg berperut melayu takmau menyinggah, jadi dorg come out la idea ini.

Berbaloi-baloi utk kedua dua pihak.

So kalau kawan2 nak try, jemputla ke Dataran Sunway. Tp on weekdays saje ye.

Promosi buffet masakan kampung rm8.90. Campur tax jadilah dia rm9.70.

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 words from u:

ayu said...

murahnya!! nak pergi gak..

ieedaz@mama_isha said...

mcm menarik je siput sedut tuh.. hhehe.. sampai bile promo tu liza? nk try gak ar..

Hanis Azla said...

berbaloi sungguh kan.. promosi mmg boleh menarik pelanggan.. bila hara sgt berpatutan mestilah ramai yg datang..

MyKhalish said...

adoii tingin nak g pas bc ur komen hr tuh. tp nak drive g sn tkt ssh parking. huhu...

Risik resepi said...

murahnye..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®