Jumaat ku blur

Saya rasa amat blur di kala ini. Tak tau nak buat apa. tak tau nak update apa. Kerja opis pon baru terbuat 2-3jenis saje. Hihi mood sudah ke laut gitu. Yang pasti makan je dh complete. Haha!!

Dah makan kuih karipap, dah makan lontong opismet bawak dan minum air bergelas-gelas..petua menghilangkan blur kot. Sapa nk apply dipersilakan la ye. Tapi jgn overdose, cik lemak banyak, jgn marah aii..

Saya cuma sedang berfikir pasal ini


dan juga ini:


Btw, happy wiken to all of u. Hope kita sama-sama isikan wiken yg sgt berharga ni dgn aktiviti yg berguna bersama ahli keluarga. Gitu dia pesanan khidmat masyarakat dari mommalydzar..

5 words from u:

amirah said...

nak wat qurban ke lydzar? rasa mcm nak wat gak..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

weekend ni nak mencari kabinet dapur lagi :p selagi tak jumpa yg berkenan.

Hanis Azla said...

blur yg ada isi ni lydzar..

MyKhalish said...

ke sbb xsbr nak coti dah esokk.. heheh..

Iela Fazielah said...

wah....nak gi jln ea..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®