Teman Baru

Ni la dia teman baru saya.. ermm actually bukan saya sorang pon.

Masa kt rumah, dia teman baik semua orang. Papa, Hannah dan Hadif pon suka kawan ngn dia. Alhamdulillah ada rezeki sket, maka papa pun dgn baik hatinya menunaikan hajat si isteri nk memiliki smartphone :)



Indah perasaaan mempunyai teman baru ni.

Boleh pulak Hannah buat permohonan kt mama malam tadi ~Boleh tak Hannah bawak laptop mama yg kecik tu pegi sekolah. Hannah nk main Angry Bird dengan kawan Hannah~

Haha~ Jawapannya of course CANNOT!



12 words from u:

amirah said...

waa....bestnyaa...bila la nak dapat ni..

eRaY said...

wah bestnye ade smart phone...:) nak hantar borang permohonan jugak lah :)

lydzar said...

@amirah kena request dulu kt hubby. bila ada hajat, insya allah nnt akan termakbul. cuma lambat or cepat je hahaha

lydzar said...

@eRaY boleh boleh. sila hantar to ur hubby k. cakap kt dia, nak hadiah sempena delivery anak kedua :D bernas kan idea tu

mekchu said...

uiii tak dpt mama nak tunaikan tu hannah... hehehe..

patut lah ada entry testing.. tp kenapa tak de signature? letak ahhh.. baru bleh wat comparison.. :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

wahh..ini galaxy tab kan liza? best tu..tapi pasni nak kene cari handbag besar la pulak ni..kang mana nak letak pampers hilda lagi, nak letak tab lagi..heheeh..aku skang pun dah jatuh chenta ngan samsung, tapi pakai galaxy ace je laa..yg mini dah kene curik!

eMMe said...

wow ldyzar, pasni laju la update blog via smartphone, piwit!

Hanis Azla said...

wah bestnya dapat teman baru yg happening.. manyak syiok orr. he..he..

MAMASUE said...

wowwww...baru lah best bile cuti kan?

lydzar said...

@mekchu mekchu dh buat dah :D

lydzar said...

@.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. haah aini. tp henbeg aku mmg dari dulu pon dh besar. pakai mana yg ada je kot hehe

lydzar said...

@eMMe piwitt! gembira sgt ni dear. hehehe. lg2 cik abe belikan kan

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®