Abang Botak : Before and After

Terus terang mama cakap, mama prefer abang ada rambut! Lenkali takmo la buat style ABANG BOTAK dah ye.



Time botak terserlah kurusnya budak sorang nih!


12 words from u:

*azni* said...

masih tetap nsem walupun botakkk...hehe..

*azni* said...

lydzar,beli kt mana pam unumom tu..rasa mcm nk beli jugak la bila baca review lydzar tu..

lydzar said...

@*azni* azni, saya beli kt OneBabyWorld :)

MyKhalish said...

ada rambut hencem, motak pun hencem gak. hehehe....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

abang ensem laa botak pun tapi nampak slim la :)

Hanis Azla said...

ada rambut hensem.. bila botak comel.. akak pun lebih prefer anak2 ada rambut dari botak.. tp bila botak lebih senang nak urus kan lydzar..

amirah said...

hensem je abang botak ni.. : )

Iela Fazielah said...

betullah... nampak kurus

Cho Zila said...

botak memang senang urus tapi kalu abang berisi lagi sikit memang hensem sesangat botak...

mekchu said...

ha ahhhh... bila botak abg nampak kurus.. pas ni jgn botak lg tau.. abg ensem bila ada rambut..

lydzar said...

wahh ramai aunty kata hadif botak pon masih hensem. ni yg kembang kempis hidung hadif nih hehehehe

wahida said...

hadif botak nampak notti kot...kalau ada rambut nampak mcm baik sgt...hehe...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®