Proud Mama






Sabtu lepas, pegi amek report card Hannah dekat TDI.

ALHAMDULILLAH, syukur Ya Allah. Hannah did very well in her exam. Mama tak expect langsung akan result dia ni.

Bila cikgu tunjuk, memang mama surprise. Tp once dh tersedar memang no 1 yg tertera dalam kad ni, terus mama rasa happy. Terus SMS Papa yang tak dapat join pegi amek report card hari tu.

ALHAMDULILLAH. Congratulations my DEAR HANNAH.

Nanti cerita pasal Hari Penyampaian Sijil TDI pulak



Published with Blogger-droid v1.7.4

11 words from u:

Kancilbiru said...

bijaknya hannah..semoga kejayaan hannah berterusan ya..amin. :)

tahniah dari auntie KB...

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah hannah! tahniah juga kat mama hannah! hilang penat jap duk kejut hannah bangun pg2 ye x?.. :)

SYANI said...

Tahniah Hannah.. Semoga akan terus sukses dalam pelajaran..

eT said...

tahniah hannah...sonok tgk pencapaian anak cemerlang... :)

Iela Fazielah said...

wah..naik mendadak result hannah...good girl! kena bagi hadiah tu

MyKhalish said...

alhamdulillah, congrats hannah. auntie pun tmpg bangga... ;)

MAMASUE said...

huiyo!terroristnya Hannah!mamasue turut happy.apsal school dhiya tak bt gini pun tak tau la...

ayu said...

alhamdulillah..bagusnya!! tahniah ye

wahida said...

improvement yg sgt ketara dari sem 1 ke sem 2...tahniah hanna!!
auntie tumpang bangga...

teruskan jadi anak kebanggaan keluarga ye sayang...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Wah nmpk peningkatan hannah..alhamdullillah sejuk perut ibu mengandung..^_^..
moga terus cemerlang dan cemerlang ye hannah..

Atia Adina said...

wah tahniah hannah....bangga sungguh lah....harap anak saya pun macam ni....seronok rasa

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®