AJL26 Awan Nano yang punya

Saya tengok AJL26 malam tadi sipi-sipi je dari meja makan sambil mem'packing' trial pek Set Breastfeeding. Ada sesapa nk order tak??? Offer beli 2 OFF RM15 nih. Hari ni last day tau!! Eh Eh sorry terpromote plak HAHA!!

Tapi time Awan Nano berkumandang saya dh setel kerja dan tengok sambil berbaring peluk hero saya. Hero kecik yang manja tu tau, bukan hero yang besar :D Lagu Awan Nano ni lah persembahan yang terakhir saya tengok sebelum heroin kecik saya menjerit dari dalam bilik mintak temankan dia tidur. So bergegasla saya ke bilik dan peluk dia pulak. Alang-alang dah kt bilik tu, terus la saya tertidur juga tak sempat dh nak tengok apa kesudahan AJL26.

Ayat terakhir saya dengan suami pasal AJL26 ni, "Sempoi giler Hafiz, tak yah susah-susah beli baju merelip"

Masa suami dah angkut Hannah masuk ke bilik, dia yang sampaikan keputusan penuh AJL26 ni. Hehe live update jugak la kan. 

Saya memang tak sangka lah Awan Nano yang menang. Sebab saya memang tak konsentret tengok. Tapi ending persembahan dia memang touching. Bila masuk part yang berkisah tentang ibu, ayah atau keluarga..of course la touching kan.

Owhh lagi satu persembahan dengan ending yang best adalah persembahan Alyah. Huhuhu landing kepala kt dada Remi Ishak lagi!!!


credit pic : Malaysiandigest
Papepon TAHNIAH Hafiz!!!

Cerita-cerita pasal persembahan lain, kawan-kawan google aje lah yer. Memang byk blog updates :)


6 words from u:

nora rashid said...

tahniah hafiz!...budget baju x payah pikir...tup2 dapat rM ribu riban...haha

ayu said...

tengok dari mula kecuali 3 persembahan terakhir sebab layan cerita ulangan kat astro ria plak..hehe

tapi, suka semua keputusan..

amirah said...

suka gila hafiz menang sebab memang dah teka dah dia menang..*macam-la-dapat-sekali-duit-yang-dia-menang*..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best awan nano nano nano. kaki ayam dapat 30K :)

wahida said...

suka dgn semua keputusan...baik dari segi vokal, persembahan terbaik dan ketiga2 lagu mmg deserve utk menang... i like!!

Sharinginfoz said...

tak tengok le pula

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®