Wishlist Checked dan Simple Kuiz

Salam pagi Isnin!

Jom jamu mata jap dengan gambar makanan.

Ni yang berdua ni adalah my tekak wishlist. Alhamdulillah dah berjaya masuk ke tekak, perut dan dotdotdot!!

Jom buat kuiz jap. Kat mana saya mendapatkan makanan-makanan ini. Kalau ada pemenang yang tepat bagi mana-mana gambar saya bagi hadiah ok! Dan peneka yg pertama yg teka dgn betul je la akan dapat hadiah ni.

Gambar pinjam. :D

Klu : Seekor ikan siakap bakar ini sahaja berharga RM59. Gulppp! Terkojut jantung den tengok harga ikan ni masa dapat bil. Tapi diampunkan sebab SEDAP!!


Klu : Gambar atas ni bukan pinggan saya. Ni pinggan suami saya. Nasik sedap, ayam sedap..harga berpatutan. Sepinggan ni harganya RM13++. Menu saya pon berkisarkan nasi dan ayam. Tapi harga pinggan saya murah sket RM11++.

So boleh mulakan tekaan dengan mengkomen dibawah entry ini. Jam 6petang karang saya check jawapan. Esok saya umumkan pemenang yang berjaya meneka dengan tepat.

Hadiah dia??? RM10 transferable ke akaun anda :)

pssstt : Pagi tadi pon saya dapat RM10 sebab menjawab soalan kuiz by HSE Department waktu Weekly Corporate Day.
Soalan : Apakah 3 jenis hazard yang terdapat dirumah. Hehe yg ni korang takyah ler jawab :P

8 words from u:

amirah said...

sekinchan ikan bakar ke ni?

Hanis Azla said...

kat sekinchan ikan bakar ke lydzar?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak teka gak.ikan bakar bagan lalang.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

fendi ikan bakar

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

anje..uniform ni ade jual kan kat GA..rm38 sepasang.

Tihara said...

Salam kenal,

wahh sedap nyea tgk hidangan2 ni :)

ieedaz @ mama_isha said...

nak try teka gak ar...
pic 1: kedai tomyam kat subang bestari
pic 2: kedai nasi arab kt seksyen 7

hehe :p

wan nurul hezrina said...

kedai makan ikan bakar bagan lalang..katanya semuanya sedap kat situ..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®