Jawapan

Jawapan kepada gambar semalam.

Gambar 1 : Sekinchan Ikan Bakar
Amirah dgn kak Haniz Azla, awak berdua betul! Tapi Amirah jawab dengan lebih pantas, jadi Amirah sila bagi no akaun maybank anda kt emel saya.

Gambar 2: D'Arab Cafe.
Ida, awak jawab hampir betul tp tak berapa tepat sebab saya nak nama restoran. jadinya nnt saya bagi awak freegift satu ye. Hehe! 

Yang ni lagi satu makanan yang saya first time ever rasa. PATCHI.

Sedap! Dapat free, lagi la bertambah2 sedap rasa sedapnya tu hihi.




11 words from u:

amirah said...

hehehe..betul ek lydzar..harganya gabak cenggitu ke? baru nak ngengade ngidam..hehehe

takde no akaun maybank la lydzar..

lydzar said...

@amirah aha mmg cenggitu lah ami. lupa nk snap resit dia je aritu sebagai bukti. ermm nk mengidam boleh, tp dalam poket/purse sediakanla at least rm100 bila nk duduk makan malam lauk siakap bakar kt situ. mahal tapi sedap ami..
ermm ada no akaun apakah? bagi jelah pape no yg ada pon :)

amirah said...

@lydzarhehehe..sbb melaka baru bukak branch dia tau..tengok mcm ramaiiii je..dh kaya2 dah org malaysia ni..huhu..nntla amie bg no lain ye..ke no husbd ke

ieedaz @ mama_isha said...

aik dapat gift gak ke? tq tq hehe
xtahu ape nama restoran nye la :p
bestla wat teka² cam gini tapi apa kan daya, mama isha x banyak follower..:(

Iela Fazielah said...

ala....nape la xterpikir sekinchan tu... sbb tgk gmbar xde boom mcm harga..hehe./..tahniah pd pemenang

Hanis Azla said...

alamak.. telambat sikit eh.. he..he.. takpe2.. bukan rezeki.. tahniah amirah.. sekinchan ikan bakar tu mmg sedap kan, tp harganya mahal sikit kan.. sesekali makan oklah.. he..he.. itu yg akak dpt agak tu..

ayu said...

alamak...terlambat la..huhu..

D'arab cafe?? mmmm..nak kena terjah entri tu nanti..sebab nak tau area mana..

wahida said...

patchi tu apa kebendanya nok? sian aku kan...

lydzar said...

@amirah ami, bila nk bagi no akaun? memana pon boleh je

lydzar said...

@ayu restoran D Arab yg dekat dgn Jakel tu dh tutup. Yg ada skg ni, yang ala-ala foodcourt tu jer

nad said...

Huh..tetibe ngidam nasi arab pulak dah baca entry nih :p .. patchi kan, x best taruk dlm fridge..spoil taste dia nnti..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®