DORIAN lagi!!

Petang semalam kami berpesta. Kira ni mini pesta, sbb biasanya Pesta Buah ni siap berkhemah bagai. Nama pon dh mini, so kita makan kt tepi parking saja. Tak kesah la mini ke extravaganza ke, yang penting dh ada orang berbaik hati nk belanja.. 

SYUKRAN eh En Azman dan En Azrai :)



 Durian - nampak mcm tak banyak kan. Maybe sebab orang kt opis pon tak ramai sangat, so memang cukup je. Bukan setakat cukup, siap boleh bawak balik lagi. Hehe!

Serang!!!!!
Dah siap kopek, tinggal makan je.
Wajah-wajah happy makan durian
Pilih pilih jangan segan

Ada jugak rambutan dan manggis. Tapi saya tak makan pon dorang tu, sebab kureng minat. Dok pulun durian je sampai pening.
 



Haaaa..yg ni bermula sesi tapau. Masuk plastik masing-masing nk berapa kilo. Saya amek 2 plastik, letak manggis dan rambutan banyak, then amek 4 biji durian. Khas utk cikgu-cikgu Trio HM. 

Satu plastik lagi utk suami dan anak-anak kt rumah. Saya durian 3 biji, amek rambutan dan manggis beberapa biji saja sbb saya tahu takkan boleh abes kalau kaut banyak2..


Balik rumah sambung lagi makan durian sampai pening.. Huhu..Tapi best sangat sebab malam dan pagi tadi hasil pumping saya lebih dari biasa.. Bila hormon happy datang, memang susu pon boleh bertambah :D

10 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

makan doyan mmg susu jadi byk..tak tahu sbb hormon sonot ke ape..tapi mmg susu jd memancut2

amirah said...

eee..syoknya..teringin nak mkn manggis tu lydzar..

Hanis Azla said...

rezeki2.. mcm pesta buah2an lah pulak..

zaidah said...

SERONOKLAH KLU SUSU MENJADIK BANYAK BLEH BUAT STOK ..... SUSU ZAI DAH KURANG DAH....

Iela Fazielah said...

mak ai..mmg hantu dorian... kak ila setakat setengah biji tu leh lg la... pastu terus jd bubur or pengat.. pastu bwk opis mkn ramai2... tabik kat kamu

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- tu la, tp 2 sesi je la dia meriah..sesi last kt opis td, dah back to normal..nk kena makan lg lah malam nih

lydzar said...

@amirah meh meh makan, yg kt umah tu pon tadek orang usik..mmg benar jangkaan saya, dorang tak gemar manggis

lydzar said...

@Hanis Azla pesta jugak la kot ni kak hanis..makan ramai2..rebut2..gelak2..hehe meriah

lydzar said...

@zaidah kak zai takmo try milk booster kt kedai Triple-S saya ke..heheh sempat promote hihihi

lydzar said...

@Iela Fazielahmmg kak..hantu durian tapi takut tengok cerita hantu hihihih

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®