Lanson Place Ambassador Row, Kuala Lumpur

Lanson Place Ambassador Row, Kuala Lumpur




Ada apa dengan tempat ni?

Huhu I just cant wait this Saturday.


Dah beberapa siri gathering saya tertinggal. Kali ni saya pasti saya akan join. Lagi pulak ianya akan diadakan indoor. Lebih memudahkan utk orang yg dh beranak-pinak mcm saya utk join.

TQ so much Syifaa for initiating and organizing this event.. Event ni only for ladies and kids. The fathers have to wait outside. Eheh! tak la, meaning bapak-bapak tolong hantar isteri dan anak masing-masing je kt situ. Drop us there. Then u are free to do your activity while we are chit-chatting, gossiping, and makan of course!

My Encik Sudin akan ke Stadium Bukit Jalil dgn En Poji (Emi's hubby) utk menonton friendly match Malaysia vs Liverpool. Enjoy your time there dear..while I enjoy myself at Lanson Place .
Cant wait cant wait cant wait!



7 words from u:

amirah said...

ada gath apa ni lydzar. tp the place is so nice

zaidah said...

bagusnyer tempat untuk gathering....macam nie memang seronok...

Anonymous said...

yeayyyy.. nnt leh jumpa hilda ;)

Iela Fazielah said...

tempat cantik... xdpt byg gathering mcm ni...tp mesti happening kan...

Hanis Azla said...

bestnya boleh chit chating among the ladies aje.. nice place pulak tu.. klu akak pun rasa tak sabar2 nak pergi..

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

xde sesapa pun inform aku pasal gath ni..sedih..kesian kat aku kan? :(

lydzar said...

@.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. alamak aini!! sorry! aku pon terlupa nk inform ko..serius terlepas pandang..huhu sibuk hal sendiri je..ermm kalau ko free, meh la join

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®