July Birthday Gathering @PBJV

Wahhh dah tengahari rupanya. Saya tak update blog saya lagi rupanya. Hehe!!

Hari ni ada makan-makan kt opis..YEAY! Macam biasa, acara bulanan menyambut birthday staff dan juga solat berjemaah. api bulan ni ditambah lagi satu acara menjadikannya 3 dalam 1 sebab makan-makan ni juga bersempana ramadhan yang bakal menjelma Isnin depan. Dah tak lama kan?

Sape belum abes ganti puasa?? Angkat tangan. Cepat buat sementara sempat. Kalau dh tak sempat, kena bayar fidyah la..Sambung ganti lagi lepas raya nanti.

OKEH, saya ada kerja lagi nih..Actually nk bukak Mayban2u.com jer. Kerja bayar hutang dan bills. Hehe..acara rutin jugak ni tiap kali dapat gaji..

Nanti kalau ada gambar menarik sekitar majlis, saya upload okeh!

pssssttt : dengar-dengar agi tadi, ada bos nk belanja makan durian petang nnt. Kalau kompom, seronoknya saya!!!



4 words from u:

mamasue said...

bestnyeee...sapa nak blanje mamasue makan amatlah dialu-alukan...=P

amirah said...

syoknyaaaa ada mkn2.....

eMMe said...

julai birthday saya pon kene ada ni, hahahhaa....

Hanis Azla said...

acara makan2 mmg selalu menjadi acara yg mengembirakan.. selamat menjamu selera lydzar..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®