Salam Ramadhan dan GA close

Alhamdulillah, syukur kita diberi peluang bertemu Ramadhan lagi tahun ini. Marilah kita sama-sama beramal ibadat mengumpul pelbagai kebaikan bulan berkat ini.

Selamat bersahur, berpuasa dan berbuka kepada semua reader blog mommalydzar ni. Tak kiralah yang aktif hari-hari mesti jengah ~ada eh?~, yang rajin tinggal komen, yang silent reader dan yang baru-baru nk kenal dgn mommalydzar and her stories.

Lafaz Niat Puasa Untuk Sebulan

niat puasa sebulan
Sahaja aku berpuasa sebulan pada bulan Ramadan bagi tahun ini  kerana Allah Taala

credit : chokilala


Untuk makluman, dengan ini saya juga menutup penyertaan GA dari Kedai Triple-S. Insya allah esok kita buat cabutan yer. Maklumla, esok saya terpaksa lah amek EL since sekolah anak-anak saya tutup sempena awal Ramadhan ni. Kita tengok siapa yg bertuah yer..



6 words from u:

AzMask said...

Selamat berpuasa Lydzar

mekchu said...

bulan puasa lah lagi rajin jenguk blog kawan2.. hehehe.. maklumlah, nak bukak mulut tak larat.. tangan je laju menaip..

selamat berpuasa jugak utk mommalydzar & family..

Hanis Azla said...

Selamat berpuasa lydzar.. selamat membuat cabutan juga.. tak kerja hari ni sure hidangan bebuka puasa nnt something yg special kan..

Iela Fazielah said...

selamat berpuasa lydzar....

ayu said...

selamat berpuasa utk lydzar n family..

amirah said...

selamat berpuasa lydzar n family..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®