Makan Durian

Salam Isnin!!

Semalam kan. saya excited sungguh nak ke sini.

So lepas En Abg saya settle hal-ehwal dia, petang semalam kami pon zasss ke sini. Lokasi : Padang Kota Damansara. Pegi together dengan family adik saya Fitri (Pit), Adah his wife dan Aisyah their dotter..

Malang  memang tak berbau durian. Tetiba je tokei durian kata set buffet dah abes.
Ceh habes la pulak~!  Tapi since dah sampai, duduk je lah jugak utk mengelakkan rasa mengidam bak orang mengandung. Nak survey kt pasar malam dah malas dah. So kami pon duduk je la menikmati durian sekilo RM10 nih.

Dan dan kan tokei tu kata abes. Saya syak, bukan habis cuma dia tukar taktik. Since weekend memang ramai yang menyinggah, utk mengaut keuntungan yang lebih, dia cut la promosi bufet durian tu. Dan buat harga biasa. Dari 10 kereta yang masuk dan singgah, mesti ada la jugak 5-6kereta yang akan stay walaupon dikatanya buffet set dah abes. BIJAK kang dorang ni!!!!!

Berbakul-bakul!!

Durian D24

Durian Udang Merah

Dia makan 5-6 ulas

Dia makan 2 ulas itu pon tak habis

Adah, Pit dan Aisyah

Papa kopek durian

Nyamnyam!!

meleleh je air liur Hilda tengok orang lain makan doyan

geng air liur meleleh

Acik!! Nak doyan boleh tak?

ABC peneman doyan


pekena laksa jugak

mereka makan doyan walaupon hampa buffet dah takdek

Hadif, jom kita main dekat durian

Banyaknya!

Hanah cuit duri, hadif peace 5 jari

Tak de kebun durian, dengan bakul durian pon jadilahh



March babies

close up Hilda Marissa dan Aisyah Humairah

TQ papa belanja :)

Jadilah atleast dapat jugak merasa durian setelah kempunan dengan acara Pesta Buah PBJV yang tak jadi..hukhukhuk!




13 words from u:

mamasue said...

huiyyyooooooo!gulp!

amirah said...

kat are rumah saya lak ada wat kenduri durian free semalam, tp nak cium bau pun seriously dh x larat..!! huhu

eMMe said...

whoa! best nye........huhuu...
brape RM makan lydzar? cantik isi dia, manis pahit ke? manis saja saya suke, heheheh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lor. leh lak camtu. penipu nye peniaga!

Kancilbiru said...

wahhh sodapnyaaa....terliuq tapi sebab batuk, so kena tahan, takut panas sangat makin batuk pulak..hehehe

Hanis Azla said...

nyum.. nyum.. air liur akak pun dah melelh mcm hilda dan aisya tgk gambar doyan tu.. he..he..

lydzar said...

@mamasue sedap mamasue!!!

lydzar said...

@amirah nape tak larat? dh kenyang sgt makan doyan eh?

lydzar said...

@eMMe smlm kena rm42..D24 tu manis pahit, udang merah tu, manis tawar sket.

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- tu la rose, bengang je..tapi takleh buat apa lah kan..

lydzar said...

@Kancilbiru hehe sedap!! panas, kena minum air dalam pangsa dia la..pastu makan sket utk lepaskan teringin sudahhh

lydzar said...

@Hanis Azla hehe kak..mmg meleleh airliur tgk doyan ni..tu yg kena gak makan walaupon buffet dh abes..

Iela Fazielah said...

emmm...bestnyer dorian....my fav tu...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®