Gempar!! Opisku terbakar!!

Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un.

(iaitu) orang2 yang apabila mereka ditimpa musibah (malapetaka), mereka berkata: inna lillahi wa inna ilaihi raji'un. (bahawa sesungguhnya kita kepunyaan Allah dan kita akan kembali kepadaNya).

Memula nk update cerita peribadi sendiri tapi rasanya nanti dulu lah. Update pasal berita tergempar ni dulu.

Memang sangat tergempar bila baca status dan comment di Facebook my officemate malam tadi.       Opis tempat ku bekerja terbakar! Level 3 yang menempatkan opis para bos dan workstation seketeri masing-masing terbakar.

Aku tak tau cerita. Secara ringkas apatah lagi secara detail dan terperinci. So tak boleh nk cerita kt sini. Yang pasti aku menggelengkan kepala bila ternampak gambar yang Nik Anna upload kt FB dia hari ni.



  
Kesian opis ku. Dengar cerita air bergenang-genang sampai ke level bawah juga. Harap boss dan kawan-kawan yang ter'efek' dengan kejadian kebakaran ni dapat bersabar dan sama-sama membersihkan opis yang of kos tunggang terbalik

10 words from u:

Jijahh @ f.k said...

oh tidakkkk .... sangat bahaya ni ... kekadang kat opis banyak gak simpan dokumen yg penting ... herk .. kalo dah jadi cenggini .. cemanoo nak buekk ...

Kancilbiru said...

ya rabbi ya salam....huhuuhu redha jer la...nak buat camna kan..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

adui...semua rencanaNya..moga kaian byk2 bersabar..lydzar ade tak simpan dokumen penting kat ofis? if takde bagusla..
cam sy ni harus angkut wat balik surat branak rafiq ni..ahahah sbb dari ari tu potostat utk insuran dia tak bawak balik sampai ari ni..huhuhu

Iela Fazielah said...

ituler pasal... hubby akak call ms dia br nak gerak ke paka smlm... terus ari kena balik... spatutnyer balik esok.. harap semua ok

EiJa ZaQuaN said...

mmg skrg ni byk malapetaka x dijangka berlaku..
moga kita semakin lebih beringat kpdNYA yg maha berkuasa.

amirah said...

sabar jela..ditimpa musibah memang kena byk bersabar

akuzle said...

lydzar lehlaa sambung cuti..hehehe

ayu said...

alahai...siannya...teruk juga terbakar tu ye...dah tau ke apa puncanya...mmmm, bahaya sentiasa ada di mana2 kan..

Hanis Azla said...

Ya Allah.. teruk tu kebakarannya.. sampai rentung gitu jadinya..

Anonymous said...

kesimpulan nya, dpt duit lebeh tu, share2 la dgn staff..bonus kasi lebeh, gaji naik...

kan liza....sian lin, zu...takde dh table...sempat gak aku join karok kat bilik k-ok die...ehehhe!!

z@m...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®