Happy 2nd Birthday HADIF

Hari ni 18hb Mei 2011 adalah hari keputeraan my only son, Muhammad Hadif Mifzal

HAPPY BIRTHDAY SAYANG MAMA!!


Kali ni, mama agak lost sebab tak pikirkan apa-apa pon in advance utk celebrate anakku itu.. Maklumla pikiran konon2 penuh dgn hal ehwal mama beranak tiga. Busy sungguh la kononnnya tu..

Last year sempena 1st birthday, beria berphotoshoot bagai.

Tahun ni, macam takdek apa-apa aje. 

Apepun, mama doakan anak mama yg manis senyumannya ni sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik, bijak pandai, jadi anak yang baik takmo nakal-nakal dan sebagainya. Panjang harapan mama ni pada anak dia ehehe!

Malam nnt kita pegi beli kek yer ..


17 words from u:

nurie said...

Bli la kek..ari sabtu kitorg redah ke sana...hihihihi...

AzMask said...

hepi besday hadif..

zaidah said...

happu besday untuk hadif....semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ooo kamu baru masuk 2 tahun ye...ok2..lagi 2 bulan mamat rafiq lak..hehe

hepi 2nd besday..be a gud boy ya

eMMe said...

hepi busday hadif, moga jadi anak yg soleh, Lydzar, baby sihat?
dah start keje kan? cenne? hope hepi working day!

lydzar said...

@nurie insya allah beli kek malam ni..taktau la hari sabtu ada lagi ke tak hehehehe

lydzar said...

aunti mas, aunti zai, aunti ros, aunti emme : tengkiu for the wishes yer

alman_alif said...

Lydzar, besday Hadif sama la dengan Alman hehe 18 hb Mei. Happy besday Hadif yang ke-2. Alman dah celebrate in advanced semalam haha

kemma said...

hepi besday hadif..smoga menjadi anak yang bijak dan soleh.

lydzar nnt bagi la tips untuk wean off..ssh hati la plak sbb ammar bulan 10 dah masuk 2 tahun n insya'allah akan jd abang....ssh hati la akk camne nak mulakan langkah nak wean off ammar..huhu

Iela Fazielah said...

hepi bday hadif...... mmg dia sgt murah dgn senyuman.... moga hadif jd anak yg soleh.... bijak pandai n mendengar kata...

Hanis Azla said...

hepi besday to hensem boy.. semoga menjadi anak yg soleh yang membahagiakan hati mama & papa..

ayu said...

happy besday hadiff...moga sentiasa jadi anak yang terbaik serta soleh kepada mama n papa ye...

encemnya dia..

amirah said...

mcm tak caya hadif dh 2 sebab rasa mcm dia dah besar..sebab dah ada adik kut..hihi..hepi besday hadif sayang..be a gud boy ok..

wahida said...

hepi besday hadif...jgn notti2 tau!! meh auntie sayang sikit...mmuuaaahhh!!

lydzar said...

@alman_alif wah sama rupanya alman ngn hadif..dorang jumpa masa dalam perut dulu je kan hehe

smlm ajak gak papa dia celebrate awal, tp byk hal pulak papa dia tu

lydzar said...

@kemma wahh ammar nk jadi abang jugak yer..ermm wean off saya pakai sirap je kak :D

mamasue said...

happy birthday hadif...mamasue doakan all the best utk hadif...anak yg best,abg yg best,semua yg best2 lah...=)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®