Small Celebration for Hadif

Lokasi : KFC, Giant Kota Damansara

Checking apakah didalam kotak
Blueberry cake with Ultraman Dua (sbb ada 2 ultraman)

Birthday boy dan kakak yang 'wajib' potong kek sama-sama

Happy and peace from birthday boy
Hilda tidur je sepanjang sesi celebration..Good girl


17 words from u:

mamasue said...

sedapnya nampak kek hadif tu...mamasue mcm boleh abeskan semua sorang2...hahahaha!

amirah said...

bestnyaaa...ada 2 ultraman..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

alhamdulillah..even kecik2..janji ade n kekal dalam ingatan..:-)

lydzar said...

@mamasue sedap jugak la kek ni..sponge cake jer.. tak abes pon, masing2 makan sorang 1 slices..nasib baik tak beli besar2 punya

lydzar said...

@amirah kena ada 2 ultraman supaya salah sorang rasaksa tak nangis sebab tak dapat lawan ultraman hehehe

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- tu la..celebration macam ni depends pada keadaan semasa poket mama dan papa hehe. yang penting ada utk kita kenang2 kan..

Iela Fazielah said...

wah... altromen duo...haha... seronok la diaorg.....

alyyani said...

comelnye ultraman kat kek tuh. happy 2nd birthday hadif :)

AzMask said...

ada otomen yg best tu..

lydzar said...

@Iela Fazielah memang kena dua kak, kalau tak hannah marah. tu pon mulanya hannah mintak kek utk dia jugak..hihi

lydzar said...

@alyyani ultraman hiasan sbb besday budak2 kan..

Hanis Azla said...

seronok hadif dpt kek atomen yer

adianiez AIDA said...

nice nyer kek. lovely!!!

eMMe said...

hepi nye hadif dpt kek otomen lagi...hehehee~ tgk hadif, badan dia halus je....sebab dia potong rambut camtu ke lydzar?

lydzar said...

@Hanis Azla bukan takat seronok, dah beronok2 dah..tu dpt yg kecik, kalau yg besar, lagi la dia suka

lydzar said...

@eMMe haah me, memang badan hadif tu halus je. kalau tengok real mesti orang komen 'alahai keciknya dia..kurusnya dia' hehe

puas dah cuba bagi makan, tp sgt susah ooo budak ni mau makan. mmg makan sket je

ayu said...

alahai...hadiff nampak dah besar la...kalau dibandingkan dengan danial, lagi la lydzar...danial halus n still nampak baby lagi ..huhu

btw, cantiknya kek ultraman tu..mesti sodap kan..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®