Urutan penutup berpantang

Oleh kerana ada yang kata seeloknya buat la urutan penutup berpantang ni, maka aku pon turutkan la. Rasa tak best je bila pikir tak buat apa-apa secara rasmi kononnya aku ni dh abes berpantang. Hihi padahal time Hannah ngn Hadif dulu, relax je takdek buat penutup pon. Saje mengada kali ni nk rasa bersalah plak.

Syok gak 'kakak' tu urut, walaupon sekejap je. Upah nya pon murah jugak. Nak tutup empatploh kali pon bisa aja kalau ini macam.


Uppppss!! Yang sebenarnya nama 'kakak' tukang urut tu adalah Gintel, bukan Osim :)

6 words from u:

ieda said...

ooo ekekek ingatkan mak bidan yg urut :)) osim ker gintel ker .. x perlah janji semua angin2 kuar .. sbb itu yg penting utk org yg lepas bersalin :)

EiJa ZaQuaN said...

hahaha..iye2 la igtkan berurut ngan bidan td..
tp ok gak berurut gak tu....

ayu said...

hehe..best tak "kakak" tu urut?? hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak aci....huhuhu

Iela Fazielah said...

lorr... boleh camni ke?? kat opis akak pun ada.. tp xsedap la.. lg sakit badan ade la

amirah said...

hihi..best gak kan..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®