Wordless Wednesday



"Dah dah la menangis tu sayang..
Mama dgn papa kan pegi keje, petang nnt mama amek la abang balik rumah..kakak hannah dgn baby kan ada kt sini juga.."

15 words from u:

Iela Fazielah said...

apsal nih hadif?? ala cian

eMMe said...

hadif, touchingnye aunty tgk muke nangis2 ni tak hensem dah dia...

lydzar said...

ni kesah hari-hari nangis time dihantar ke taska.takmo g taska..nangis nk ikut mama g keje, nk ikut papa naik motor. tp gambar tu, time dia nangis masa kt rumah nenek..

amirah said...

waaaa...sedihnya nak antar anak gi taska..camne ler nnt sy bila anta ahmad pegi skolah

Hanis Azla said...

ala siannya.. bergenang air mata dia.. akak klu anak nangis jerit2 tu boleh juga keraskan hati.. tp klu nangis kuar air mata aje, dgn akak2 sedih sekali..

♥Mrs.Eady♥ said...

alahai..nape nyer....

AzMask said...

dah lama dok ngan mama.. tetiba mama tinggalkan kat taska... manja lagi tu.

ayu said...

alahai...siannya hadiff..cengeng gak ye...

mekchu said...

selalu ke hadif macam tu? ni yg risau ni nak hantar anak gi nursery.. tak pernah cuba lagi walau sehari... mintak tips..

lydzar said...

@amirah hehe biasa la drama anak-anak kikiki..bila kita dh jauh, boleh je dia main ngn kawan2 dia

lydzar said...

@Hanis Azla betul, yg jenis jerit2 tu mmg dia saje up kan volume..tp kalau tahap keluar air mata mmg kira sedih sungguh laah

lydzar said...

@♥Mrs.Eady♥ dia takmo g sekolah..

lydzar said...

@AzMask haah kak, mmg macamtu la..manja lebih

lydzar said...

@ayukihkihkih, memang pon..

lydzar said...

@mekchu memula mmg macam ni la..lama-lama ok kot

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®