Duit raya Hannah dan Hadif

Start dari sampul duit raya yg pertama aritu, sampai la wiken baru ni, aku tak usik langsung sampul-sampul tu. Sedara mara bagi kt tangan aku, terus aku simpan dalam handbag tali menggelupas aku, kawan-kawan Abg hulur kt HMs, dan HMs hulur kat aku..aku pon buat aksi yg sama. Sampai rumah, aku transfer sampul tu masuk dalam drawer baju Hannah. Duduk diam kat situ sampai la malam tadi. Aku keluarkan dan suruh dorang berdua ni keluarkan duit raya dorang dari sampul.

Collection kami

 
 Hadif ni berlakon je kosentret

Hannah je yg gigih berusaha keluarkan duit. Hadif pulak sgt tak fokus. Korang tengok la klip nih :D

Enjoy!




17 words from u:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

handbag tali menggelupas, dah byk kali sebut tu.en din kena beli beg baru ni utk isteri dia :)

aku dah siap2 masuk dalam sspn dah duit ry nuha tu.duit yg dpt time kat shah alam, ummi pinjam dulu..hahahahaa :p

ayu said...

mesti banyak anak2 dapat kan...^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bagusnye lydzar still simpan sampul2 tu
sy ari tu dpt je amek duit n terus buang sampul dia..ahahah...sbb takut tercicir n terbuang sampul ade duit ngee

wahh banyaknye ..sure dpt ratus2 ni..ehehe

mamasue said...

hahahahaha....kiut2...harap2 penuh sebakul!

Sharinginfoz said...

banyak ni duit raya

maslinamansor said...

kalau danish... masuk mulut la sampul raya tue...

Atia Adina said...

wah banyaknya uit raya...saya nyer ibu dah masuk bank dah...ibu takut terguna

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e mmg ni kira hint lah ni, tp cik din tu tak selalu baca blog ni kot

lydzar said...

@ayubelum habis kira lagi, tp rasanya mcm less than tahun lepas laa..papepon syukur, rezeki orang nk bagi kan

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- hehe simpan sbb belum keluarkan isi dia. dh keluarkan, kami buang jugak sampul ke tong sampah

lydzar said...

@mamasuebertuah la badan kalau penuh..bakul tu besar sgt kot, jenuh nk dapat penuhkan..

lydzar said...

@Sharinginfozhehe ni collection utk berdua, tu yg nmpk byk sampulnya

lydzar said...

@maslinamansorsama je mcm hadif..sampul duit raya ala2 kena gigit tikus je rupa dia

lydzar said...

@Atia Adinamesti duit atia pon byk kan :)

Srifairus said...

chomel jer hadif tu.. hana plk sngt gigih.. simpan kt tabung haji pon bgs gak duit raya anak2 nih..

eMMe said...

alaaa..lydzar...takleh tgk la pulak...
rugi2...ape pun...zaman kite dah berlalu utk collect duit raya...rindu waktu dulu...

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

wah...banyak la tu duit raya nye.. hehe bole la nak loan kejap kan.. huhu nak aunty lin bagi, sila la dtg rumah ye.. ada lagi ni, tak abis lagi stok nya.. :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®