Koleksi Video Hadif

Selit-selit sikit cerita si handsome Hadif ni dikala dh nak raya :)

Memang dh lama aku buat percubaan nk upload video dia, tp asek la fail due to slow internet conection. Kt opis slow, broadband pon slow. But hari ni heppi sebab berjaya!


video

Video first ni, masa Hadif belum pandai jalan lagi. Tengah aktif meniti dan pegang objek sekeliling dia as training utk kuatkan kaki. Sambil tu Hannah pon mcm biasala join sekaki. Enjoy!


video

Second video. Ciri-ciri mulut becok dh terserlah. Sekarang ni suka la nyanyi lalalala lalalalala :)
Video ni dalam WUH, si Alza. Hadif nyanyi lalala sambil tengok pokok kt luar. Dan aku semakin penat mengkontrol kelasakan dia dalam kereta time travel skg ni..Lasak sungguh!


4 words from u:

wawa said...

seperti yang dijangka kat opis aku tidak membenarkan tgk2 bideo ni...mencik tau!

Iela Fazielah said...

alahai.. comey btl si hadif ni... pandai nyanyi lak tu... mcm irfan gak skrg.. syok tgk kan?? dan syok layan aksi anak2 ni

maslinamansor said...

sama la... macam mas dok control danish dalam keta...

not a serious blogger said...

aww,, comelnya abang hadiff ;p

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®