Pencapaian Blog Mommalydzar

Sepanjang penglibatan aku dgn dunia blogging, aku mmg pasti aku tak penah pon perhatikan pencapaian dia selama ni. Samada pencapaian dengan Nuffnang, pencapaian berapa ramai follower, pencapaian UV dalam sehari, pencapaian tak tercapai dek akal ku dan sebagainya. Takpenah aku buat entry pasal tu.

Kalau nak ikutkan dah setahun lebih aku bukak blog ni, kalau baby pon kompom dh boleh berlari. So sepatutnya blog Mommalydzar yg suka merapu dan tulis cerita syok sendiri pasal diri sendiri dan keluarganya ni jugak adalah pencapaian tertentu kan :)

Petang semalam jam 5.40pm, waktu aku tengah menghitung detik nk touch ID card aku kt pintu keluar opis - menghitung kt meja lagi la, bukan dok tercongok depan pintu sane laa - secara tak sengajanya aku telah ternampak sesuatu yg buat aku mcm TERbangga sat..TER tau..langsung tak sengaja :)

Aku nampak ni...



*klik utk tumbesaran yg lebih baik yer*

Kalau tak rajin nk klik utk tumbesaran, meh aku bgtau apekah dia. Ada 17 Online user yg tengah blogwalking, menjenguk, membaca secara serius atau sekadar tumpang lalu, dengan meninggalkan jejak atau baca secara silent kt blog Mommalydzar nih.

Utk blog-blog glemer mmg aku selalu dh tengok dorang punya Online User ni tahap-tahap puluhan dan ratusan org tengoh menjenguk. Tp utk blog aku ni, adalah FIRST time..!Aku pon mmg tau la aku kt tahap mana kan :) Tu yang seronok sakan tuh!!

TQ TO YOU ALL yg rajin melawat kt blog saya :) Muah muah muah!!!

Aku refresh selepas 5minit..


Angka bertambah jadi 20 pulak :) TERIMA KASIH juga pada tambahan 3 orang yg sudi melawat blog saya ~tetiba plak jd saya~ di petang hari. Sesungguhnya dua-dua angka ni adalah sesuatu yg luar biasa bagi aku. Takpernah dapat la katakan..tu yg excited lebih tu hahaha! Tapi korang jgn la cebik menyampah kt aku yer..

Yang ni analytic dari Nuffnang pulak. Semalam menunjukkan jumlah tertinggi abad ini juga. Kalau ikutkan rekod sepanjang minggu mana penah pon capai 300 orang sehari. Tp semalam boleh pulak sampai 1272 orang. Entry ape aku buat semalam eh?? 

Maybe bukan sebab ada entry menarik kot, cuma yg datang berblogwalking adalah sgt ramai.  
TQ YOU ALLLSSS!!!

TQ tak terhingga yg amat!! Insya allah aku akan terjah kembali mana-mana rakan bloggers yg singgah kt blog aku. Memang dari dulu pon aku buat gitu :)

Adal g yg aku nak cerita tp aku kena sambung nnti jer..

OK lah, aku nk pi tolong cik kak cik adik kt pantry potong timun. Hari ni ada Jamuan Raya kt Level aku ni...yeay!!

17 words from u:

maslinamansor said...

perh... memang mencanak naiknya...
taniah2...

mas paling tinggi pun 7 orang jer dalam 1 masa... tue pun kalau bertuah... hehehe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

wah, banyak gile! aku ni, nak dapatkan 200 UV sehari pun susah..kalau aku, dapat 1k+ sehari pun aku vangga..vangga...

anyway,tahniah la eh..mmg BW tu membantu..tapi aku tak sempat ler!huhuhu..kalau ko ade BE, sangat cepatla ko punye earning mencanak2 naik dengan UV yg sebanyak ini..
huhu..best..best..

mamasue said...

wowwweeee....tahniah mommy lydzar...

Momma Mia said...

perghh tahniah!! 1272 ramai tuh...
entry aksi funny tuh kot..

Momma Mia said...

hehhe pakai baju api?? takutnya... sian hadif ek... good luck!

Kancilbiru said...

tahniah...pencapaian terbaik! teruskan usaha...maintainnnnn...

eMMe said...

pencapaian yg memberangsangkan...tahniah! moga terus maju jaya...

amirah said...

yela gambar cute hadif pakai baju api..hihi..tahniah..moga terus dpt byk2 lagi visitors..

mamiraysha said...

Wahhhh..banyaknya! Tahniah! saya pun tak penah langsung tahu pencapaian saya dlm dunia blog ni.. Tapi yang pastinya tak bleh lawan mamaliza pun. Angka follower je pun dah kalah..hehe.. Teruskan usaha untuk lebih cemerlang ye! Good luck!

lydzar said...

@maslinamansortq tq..peningkatan yg menyenangkan hati :)

lydzar said...

@.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. BE?? penah dapat sekali je hukhuk

lydzar said...

@mamasue woooweeeee yummy..tq mamasue.

lydzar said...

@Momma Mia maybe la, mmg tiap kali join contest, traffic akan up sket tp kali ni mencanak2 pulak dia

lydzar said...

@Kancilbiru tq..nk menten tu senang tak niza.blog niza dh glemer, bg tips sikit

lydzar said...

@eMMetq tq, insya allah akan teruskan menulis walaupon kot2 nnt ada yg dh takmo baca

lydzar said...

@amirahmayb entry contest pakai baju api tu la yg ramai visitor kan :)

Iela Fazielah said...

wah.. tahniah2... cayalah... akak rasa akak pun xpernah rasa gak.. tp mmg le tak geti nak tgk graf2 tu..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®